Leszbikus, biszexuális lányok! Hogyan mondtátok el a szüleiteknek hogy szeretitek a lányokat? Hogy reagáltak? Mennyi idősek voltatok akkor? Volt azóta barátnőtök? Rá hogyan reagáltak?
Az ismerőseim között vannak páran akik lezbikusak, biszexuálisak.
Mindegyikre a túlsúlyosság jelemző, van köztük akiknek a gyerekkora az átlagtól eltért, van amelyiken látszik, hogy butább az átlagtól, de nagy általánosságban elmondható, hogy önértékelési és önelfogadási problémákkal küzdenek, majd ez miatt lettek bi-k. Fiatalon nem nagyon foglalkoztak velük a fiúk, majd rátaláltak a többiekre, akik szintén ebben a cipőben jártak.
A Szondi teszt is hasonlóan működik. Röviden annyit, hogy a hasonló a hasonlót válassza. A kártyákon szereplő emberek kórtörténete ismert, majd mikor a vizsgált alany kiválassza a neki szimpatikusat, olyat, amelyik jellemvonásai Önmagára nézve nagyban hasonlítanak... eltértem a témától.
Nem mondták el, ha szóba is került, tagadás lett a vége.
- Apa! Szereted a lányokat??
- Igen.
- Na én is.
Tizennyolc évesen mondtam el anyámnak. Most huszonegy éves vagyok, komoly kapcsolatom van egy másik nővel. A családom többi tagjának mostanában mondtam el, a kapcsolat miatt, hogy ne érje őket váratlanul, amikor bemutatom. Mind barátságosan, teljesen normális dolog lényege kezelték. A családom szerencsére nyitott és intelligens :)
Édesapámnak már nem tudtam elmondani viszont, mert egy hónapja meghalt. Általában az apák fogadják nehezebben, de valószínűleg ő is megértette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!