Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudok ezen túl lenni?

Hogy tudok ezen túl lenni?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok,de az anyám még mindig megkesiti az életemet.

Fél óránál többet nem tudok vele eltölteni,három unokàja van itt,de nem nagyon érdekli.

Folyton az a téma,hogy a húgom mindennek elhord engem,kever rólam hogy apám milyen szemétláda,ő /az anyám/ aki felnevelt minket.

Az utóbbi időben kértem hogy ne erről beszéljünk nem érdekel ez,ezeket úgy reagálja le hogy mit képzelek magamról hogy jövök ahhoz hogy megszabom hogy ő miről beszélhet és miről nem.

Most hétvégén elvitte a lányaimat színházba ilyen mèg sosem történt,gondoltam a gyerekeknek öröm nekem tizen x éve egy óra nyugalom,de azért tette a megjegyzéseket,amig elmennek azzal töltsem az időt hogy irjam össze egy papirra hogy mit mondjat ezentul mert én mindig a lábtörlő alá söpröm őt.

Ezt szintén lenyeltem,nem reagáltam le.

Visszahozta a gyerekeimet és újra kezdte a szemét apám,a szemét húgom és csak mondta mondta mondta....remegve hallgattam egy darabig aztán már nem birtam sajnos én is kiabálni kezdtem.

Végül elment és idegembe becsaptam a bejárati ajtót,ő meg visszanyúlt,véletlenül a kezére csuktam.Ezt nagyon sajnálom.

Most a testvéreimnek már előadta a verzióját hogy kajakra neki mentem,most ők oltogatnak.

Holott ez véletlen volt.

Tényleg bánom,de sajnos megtörtént de egyszerüen nem tudom mit kéne tennem hogy a szük családomnak nyugalma legyen.

2018. febr. 5. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Küld el az anyjába az összeset és ne beszélj velük! Majd visszajönnek egy év múlva... A családot nem feltétlenül kell elviselni, csak mert vérrokonok. Ugyanúgy meg lehet szakítani velük a kapcsolatot. Pláne felnőttként
2018. febr. 5. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakits meg midnen kapcsolatot, mindent,gyerekeidet is ebbe akarod vinni? Ilyen mérgező légkörbe,nekik ez az éltető elemük. Nem kötelező bedszállni a kaki dobálásba.
2018. febr. 5. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Barátok: Isten bocsánatkérése a rokonokért."

Ősi internetes bölcsesség.

2018. febr. 5. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakítsd meg anyáddal a kapcsolatot. Aztán a többivel is, ha nem térnek észhez. Felnőtt ember vagy, saját élettel, saját családdal, velük foglalkozz, a többit sz*rd le. Ne engedd, hogy megkeserítsék az életedet.

Nekem anyósjelöltem volt ilyen " mindenbe belepofázós" nőszemély, két éve semmilyen módon nem álltam vele szóba, azóta béke van.

2018. febr. 5. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemkívánatos személyeket nem kell beengedni a lakásodba/házadba.
2018. febr. 5. 12:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Ezt fogom tenni,igyekszem megfogadni a tanácsokat.

Csak az bánt hogy normálisan kérem az semmis,ilyen vita kell legyen. :(

2018. febr. 5. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért? Ez a vita tán használt? Nem. Akkor?
2018. febr. 5. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy többet nem találkozol velük és a gyerekeidet sem láthatják. Majd feltűnik nekik egy idő után, de akkor már jöhetnek, késő lesz. Ha meg nem jönnek, hála az égnek.
2018. febr. 5. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Együtt laktok? Ha igen, el tudtok költözni? Ha a saját házadba mennek, jelentsd ki higgadtan, hogy erre a témára nem vagy kíváncsi, mert rosszul esik, hogy hazugságokat vág a fejedhez. Mondd neki nyugodtan, hogy gondolja át, hogy ezeket tényleg igaznak hiszi-e, mert téged nagyon megbánt vele.

20/L

2018. febr. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!