Szerintetek anyum normális? 😅😅 14/L
Az a helyzett hogy elmondtam a szüleimnek hogy az egyik osztájtársam 7 hónapja van a pasijával.
Én mondtam neki hogy milyen ,,idiota" hogy 14 evésen ezen jár az essze és hogy a szülei megengedik. Es ekkor jönnek a szüleim hogy ha nekem tetszene valaki ők megengednék hogy együtt legyünk és találkozásunk ( mivel a pasija 500km lakik tőle de már találkoztak töbször)
Hát szerintem elég maid 17-18 evésen pasizni...
Szerintetek? (Amugy sajnálom a helyesírási hibákat ,Erdélyben élek és román suliba járok)
Ez azért van, mert még nem jött el az a fiú aki megdobogtatta volna a szived. Majd ha ez megtörténik, akkor verni fogod az asztalt ezerrel, hogy demárpedigénakkoris találkozni fogok vele!
Igy megy ez. Örülj neki, hogy jófej Anyukád van.
A 6-ossal nagyon egyet értek.
Igen,anyád normális,de te nem vagy az :D
Teljesen normális. Sőt jó hogy nem túl szigorú.
Lehet hogy te még nem vagy szerelmes és ezért érzed furcsának hogy ennyi idősen járnak, de ha szerelmes leszel megérted.
Nekem erről egy osztálytársam jutott az eszembe... 14 évesen nem volt még barátja, és nem is akart, a szüleit meg hülyének nézte, amiért Ők engedték volna, hogy járjon valakivel, de aztán 15 évesen lett egy barátja, akivel 1-2 hónap járás után le is szeretett volna feküdni, amit a szülei nem engedtek és ezért a lány idiótának meg szemétládának hívta a szüleit.
14/L
Lehet anyudék is fiatalon jöttek össze, ezért tudják, hogy ez nem tragédia. Teljesen normális a hozzáállásuk. Ha nekem lesz gyerekem és 14 évesen közli, hogy párja van akkor leülnék vele beszélgetni, hogy milyen ember és áthívnám egy ebédre vagy valamire, hogy megismerhessem (nem kifaggatni a szándékairól, csak hogy mégis legyen fogalmam róla, hogy kicsoda). Tiltani semmi értelme, mert csak az ellenkezőjét éri el az ember. Nem attól lesz valaki ribi, hogy 14 évesen van normális kapcsolata, hanem ha hetente mással van. Mondom ezt úgy, hogy én 17 évesen jöttem össze a vőlegényemmel, aki akkor volt 15 éves. (200 km-re laktunk egymástól, a szülei tiltották, hogy lejöjjön hozzánk. Az lett a vége, hogy titokban járt le hozzám hétvégente. Ha egyszer úgy döntött volna, hogy nem megy haza akkor soha a büdös életbe nem találták volna meg, mert azt se tudták ki vagyok, hol lakok, csak "valami csaj messze". Ez jobb?)
Sokkal kevesebb terhes kamasz lenne, ha a szülők tiltás helyett inkább elmagyaráznák a gyerekeknek, hogy milyen egy normális kapcsolat, mire kell vigyázni és hogyan, stb. És akkor nem a bokorban szexelnének (mert otthon azt se tudják, hogy járnak) gumi nélkül (mert pénzük nincs rá, a szülő meg nem asszisztál). Ismertem olyan srácot, aki elől 13 évesen a szülei titkolták, hogy a lányok menstruálnak. Na az ilyeneknek jön össze az első alkalommal a baba, mert fogalmuk sincs semmiről.
Amúgy húgomnak is 14 évesen volt először barátja, aki 21 éves volt akkor. Nem örültek neki, de nem tiltották. Majdnem 5 évig voltak együtt egy normális kapcsolatban. Ettől nem lett rosszabb, mint én, akinek csak 17 évesen lett barátja. (Nem voltam pasizós, nem terveztem, hogy szerelmes leszek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!