Szerintetek anyum normális? 😅😅 14/L
Az a helyzett hogy elmondtam a szüleimnek hogy az egyik osztájtársam 7 hónapja van a pasijával.
Én mondtam neki hogy milyen ,,idiota" hogy 14 evésen ezen jár az essze és hogy a szülei megengedik. Es ekkor jönnek a szüleim hogy ha nekem tetszene valaki ők megengednék hogy együtt legyünk és találkozásunk ( mivel a pasija 500km lakik tőle de már találkoztak töbször)
Hát szerintem elég maid 17-18 evésen pasizni...
Szerintetek? (Amugy sajnálom a helyesírási hibákat ,Erdélyben élek és román suliba járok)
Amit idehánytál, nekem abból csak annyi jött le, hogy:
1 - beteg vagy agyilag
2 - nem vagy normális
Ja nem dehogy, semmi baj velük ;))
Egy tökéletes pár😍
Nem róluk hanem magamrol és anyumról beszélek
Off: Az úgy kemény....
Legtöbbször itt olyan kérdések jönnek elő, hogy 'Anyám nem engedi, hogy ott aludjak a pasimnál 13 évesen" meg "14 vagyok, leszoptam a pasimat, terhes leheteeeek? :O " erre jössz te... Végem :D
On: Valószínűleg a szüleid tisztában vannak vele, hogy ha egyszer szerelmes leszel, a tiltással sokkal inkább az ellenkezőjét fogják elérni annak amit eredetileg akarnának, ezért mondják, hogy engednék, hogy találkozzatok. Nincs ezzel semmi baj.
Azzal sincs, hogy az osztálytársadnak van barátja, az együtt járás nem egyenlő azzal, hogy egyből szobára vonultok. Ebben a korban legalábbis még nem kell, az tényleg korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!