Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyum normális?...

Szerintetek anyum normális? 😅😅 14/L

Figyelt kérdés

Az a helyzett hogy elmondtam a szüleimnek hogy az egyik osztájtársam 7 hónapja van a pasijával.

Én mondtam neki hogy milyen ,,idiota" hogy 14 evésen ezen jár az essze és hogy a szülei megengedik. Es ekkor jönnek a szüleim hogy ha nekem tetszene valaki ők megengednék hogy együtt legyünk és találkozásunk ( mivel a pasija 500km lakik tőle de már találkoztak töbször)

Hát szerintem elég maid 17-18 evésen pasizni...

Szerintetek? (Amugy sajnálom a helyesírási hibákat ,Erdélyben élek és román suliba járok)

2018. febr. 3. 18:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen normális
2018. febr. 3. 18:10
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Amit idehánytál, nekem abból csak annyi jött le, hogy:

1 - beteg vagy agyilag

2 - nem vagy normális

2018. febr. 3. 18:12
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Anyukád teljesen normális :D
2018. febr. 3. 18:12
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Attól hogy te még nem "pasizol", nem leszel értékesebb vagy jobb ember, mint az osztálytársad... (bocs, csak úgy jött le abból amit írtál, hogy annak gondolod magad)
2018. febr. 3. 18:13
 5/18 A kérdező kommentje:

Ja nem dehogy, semmi baj velük ;))

Egy tökéletes pár😍

Nem róluk hanem magamrol és anyumról beszélek

2018. febr. 3. 18:15
 6/18 anonim válasza:
86%
Most akkor várod a dícséretet és a vállonveregetést, te ilyen ügyes, okos, prűd kislányka, nem mint a többi kis lotyó? Na menj vissza szépen játszani.
2018. febr. 3. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
36%
Hát szerintem ciki 13-15 évesen pasizgatni, és az a szülő se komplett aki ehhez asszisztál, de lehet hamar akar nagymama lenni:-D
2018. febr. 3. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
édesen, a helyesírási hibáid pont nem olyan jellegűek, amit egy idegen országban élő el szokott követni. Remélem, érted, mire gondolok.
2018. febr. 3. 18:17
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Off: Az úgy kemény....

Legtöbbször itt olyan kérdések jönnek elő, hogy 'Anyám nem engedi, hogy ott aludjak a pasimnál 13 évesen" meg "14 vagyok, leszoptam a pasimat, terhes leheteeeek? :O " erre jössz te... Végem :D

On: Valószínűleg a szüleid tisztában vannak vele, hogy ha egyszer szerelmes leszel, a tiltással sokkal inkább az ellenkezőjét fogják elérni annak amit eredetileg akarnának, ezért mondják, hogy engednék, hogy találkozzatok. Nincs ezzel semmi baj.

Azzal sincs, hogy az osztálytársadnak van barátja, az együtt járás nem egyenlő azzal, hogy egyből szobára vonultok. Ebben a korban legalábbis még nem kell, az tényleg korai.

2018. febr. 3. 18:19
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem tök jó, hogy 14 évesen még nem akarsz pasizni, de szerintem inkább örülj neki, hogy ha úgy adódna, nem tiltanának.
2018. febr. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!