Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el ezt az...

Hogyan kezdjem el ezt az egészet? Hogy nézzek ki valahogy😅

Figyelt kérdés
Szóval, most olyan "alap" csaj vagyok. Tipikus barna haj, barna szem, pattanásos bőr, csak néha használok szempillaspirált, hamar zsírosodó, kicsit töredezett haj, pici túlsúly. Mit, hogyan kezdjek el? Fogyózni már elkezdtem. Testápolót használni szoktam, de azt inkább csak azért, mert a kézbőröm nagyon száraz. Két naponta mosok hajat, vagy ha már hamarabb is durva a helyzet, akkor naponta. Mit javasoltok még, hogy normálisan nézzek ki?😊

2016. máj. 2. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Napi bőrápolás, hajápolás, használj balzsamokat a törés ellen (mondjuk hajpakolás is sokat segít), a meglévőt vágd le, minimál smink, ápolt köröm (natúr, vagy lakk, de legyen formára reszelve), alkatnak megfelelő ruhák, enyhe illat (parfüm/testápoló), szőrteleníts, ahol kell, sok folyadék, normális kaja., vitaminok. Ezek belülről segítenek, és kívülről meglátszanak. Ilyesmik.
2016. máj. 2. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Csináld tovább ezt a fogyózást és alakítsd ki a "rutinodat".Vágasd le a töredezett hajvégeket vegyél hajpakolást vagy balzsamot és használj hajolajat így szebb lesz,és mosd rendszeresen esetleg a szárazsampon segíthet.Arcápolás ugyanígy.Vásárolj termékeket nézz youtubeon ilyesmi videókat (Pl.:Reggeli/Esti rutin videók ill. Arcápolási rutin) ezek szerintem sokat segíthetnek.Ajánlom énis az esetleges körömlakkozást de csak ha szépen rendbe tudod tartani.Bőrődet is ápold rendesen.Szempillaspirál elég annál jobb minél kevesebb a sminked.:)
2016. máj. 2. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

2 naponta mosol hajat??? Akkor nem csoda h zsírosodik bírt ki 3-4 napig ez így nagyon nem kóser ! En is eljátszottam ezt azota egy heten egyszer mosom nagyritkán kétszer es nem is zsírosodik gyorsan

Pattanasoka en néha szoliztam heti 2szer 6-7 percet persze nem hosszútávon hanem két hétig aztán semmi egy hétig es így tovább :)

Szedj omega 3 vitamint es igyál 3 L vizet naponta a haladnak a borodnek es a dietadnak rengeteget fog segíteni!!!:)

2016. máj. 2. 22:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, írhattok még 😊

Utolsó, azért mosok ilyen sokszor hajat, mert ugye tini kor...+sokat piszkálom a hajam és ettől mégrosszabb a helyzet

2016. máj. 2. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

En sem vagyok felnőtt :)

Ha sokat piszkálod es bezsirosodott Kosd fel legalább egy nappal Halaszd a haj mosást ez így nagyon nem tesz neki jót :(

En a helyedben hajfestesen is gondolkoznek !:)

2016. máj. 2. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ne fesd a hajad semmikeppen
2016. máj. 3. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nyugodtan belehet festeni egy kicsit sotetebbre vagy szinezni h hogyan állna. :)
2016. máj. 3. 14:21
 8/8 anonim válasza:
76%
Én a pattanásokra azt tudom javasolni hogyha a drogériákban beszerezhető készítmények nem használnak és nem csak egy-egy kisebb nagyobb pattanásod van hanem tartósan problémás a bőröd menj el egy bőrgyógyászhoz aki kimondottan a te arcbőrödre ír fel egy receptet. Ezt azért javaslom mert az én arcom is elég pattanásos volt és amióta megkaptam a receptet a bőrgyógyásztol szinte teljesen helyre állt az arcom ráadásul egész rövid idő alatt (kb.2hét). A hajadra áttérve szerintem ne festesd be mert nekem is festve lett és eléggé megviselte a hajam de ez végülis a te döntésed.
2016. máj. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!