Szerintetek ez normális? Mit tennétek ebben az esetben?
szülők 2 fiú gyerekkel. mindketten 20+ évesek már, de egyetem miatt otthon laknak még.
az egyik testvér állandóan bulizik, ruhákat vesz, csak úgy szórja a tízezreket, a másiknak ha kér akkor is csak nehezen adnak, cipője is már szét van szaggatva olyan régi... ( nem rólam van szó, csak egy rokon vagyok aki belelát ebbe)
Nekem olyan is van hogy 37és 39 évesek két fiú gyerek és mai napig szülőkkel élnek, egyik el se költözött soha másik pedig max 2 évre. Kisebbiknek soha se volt hosszú távú kapcsolata, nagyobbik na ott max kettő év.
Úgyhogy a te szitud szerintem normális. Nem mondom hogy a pénz szórása helyes, de a bulikkal amíg normális keretek között zajlik nincsen gond önmagában.
Nálunk a családban ketten vagyunk testvérek. Mindig mindent egyenlő mértékben kaptunk.
Ha nekem volt szülinapom,akkor kapott a tesóm is egy kisebb ajándékot. Ha a tesómnak volt szülinapja,akkor én is kaptam ajándékot,csak kicsit kisebbet.
De ugyanolyan mértékben támogattak, sosem tettek különbséget ilyen téren.Szerintem nem fair.
Egyes, látom, nem sikerült felfogni a kérdés lényegét.
Fuss neki újra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!