Párom kislányokat szeretne. Ilyen esetben normális ez?
Figyelt kérdés
Három gyereket szeretnénk. Párom lányokat szeretne mivel a családjában csak fiúk vannak. Azért fura nekem ez az egész mivel a vőlegényemnek vállalkozàsa van, állatokkal és mezőgazdasággal foglalkozik. Szerintetek is fura, hogy kislányokat szeretne?2014. jún. 5. 12:24
1/30 anonim válasza:
Szia. Szerintem egyáltalán nem furcsa
Lánypárti és kész. Nem is igazán értem mitől lenne ez fura?
3/30 anonim válasza:
Érthető,ha a családjában csak fiúk vannak.Mi a fura ebben?
5/30 anonim válasza:
A legfurabb az lesz ha egy par kis fiutok lesz. Megbeszelted vele, hogy akkor mi lesz?
6/30 anonim válasza:
nem fura. de ha az is lenne őszintén, mit tud tenni azért, hogy lányaitok szülessenek? Úgyis olyan nemű baba jön, ami megfogan..
7/30 anonim válasza:
Miért lenne fura? A foglalkozásának semmi köze ehhez, szerintem az a fura, hogy te ezt belekevered a kérdésedbe. A vőlegényed nem munkásokat szeretne, hanem gyerekeket.
A gond inkább a te felfogásoddal van.
8/30 anonim válasza:
Normális...,csak kár,hogy ezt nem ő szabályozza milyen nemű baby születik! :)
9/30 anonim válasza:
teljesen normális, addig amíg ha mégis fiai születnek ne törik össze
10/30 A kérdező kommentje:
Azért fura mert akkor nem lesz aki továbbvigye a vállalkozást, ha ő meghal.
2014. jún. 5. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!