Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom kislányokat szeretne....

Párom kislányokat szeretne. Ilyen esetben normális ez?

Figyelt kérdés
Három gyereket szeretnénk. Párom lányokat szeretne mivel a családjában csak fiúk vannak. Azért fura nekem ez az egész mivel a vőlegényemnek vállalkozàsa van, állatokkal és mezőgazdasággal foglalkozik. Szerintetek is fura, hogy kislányokat szeretne?
2014. jún. 5. 12:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Attttyaég! Van olyan, akinek még ez is probléma? :D:D:D:D
2014. jún. 5. 13:00
 22/30 A kérdező kommentje:
Párom sertéseket és bikákat tart plusz van egy traktorja és minden olyan gép megvan ami a földműveléshez kell.
2014. jún. 5. 13:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha lányotok lesz, ebbe fog beleszületni, gyerekkorától ezt látja és ez lesz neki a természetes. Hülyeség, hogy nem nőnek való ez a munka. Jó esetben azért mire már a ányaitok vinnék a vállalkozást felfejlődik annyira hogy nem nekik kell traktorozniuk 12 órába csak a munkásoknak kiadni a feladatot, papírmunkát végezni, stb. Van ismerősöm amúgy aki nemzetközis kamionos na és? Amúgy meg lehet tök más pályán akarnak majd mozgolódni és eszük ágában sem lesz a vállalkozást vinni. Na meg a másik, hogy párom mindenáron fiút akart, lett neki egy lánya az előző házasságából. Most babát várok, mindenáron, hogy de most biztos fiú lesz, be volt zsongva az egész családja és megint kislány...hát annira nem volt jó érzés mikor láttam após arcán is a csalódottságot, meg páromén is mikor mondtam neki...a mai napig (még 2 hetem van kb) reménykedik hogy fiú lesz. Hát mondom kisfiam ezt te csináltad, nekem közöm nincs a gyerekünk neméhez te nem tudsz fiút csinálni, de mondom majd legközelebb kérünk segítséget valakitől...persze csak vicceltem, de neki nem tetszett annyira az ötlet :D na a lényeg, hogy az egy dolog hogy ő mit szeretne..:)
2014. jún. 5. 13:15
 24/30 anonim ***** válasza:

16-os vagyok..

eszembe sem jutott, hogy "fehérgalléros", hiszen írta a kérdező, hogy mezőgazdasággal kapcsolatos a munka..

ennek ellenére, ha egy nő akarja csinálni, ma már tudja, főleg, ha elég nag a vállalkozás, és kisegítőket is felvesz.

2014. jún. 5. 13:17
 25/30 A kérdező kommentje:
A párom ezt csak a jobb megélhetés miatt csinálja.
2014. jún. 5. 13:18
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, mire felnonenek a gyerekek, fiuk vagy lanyok, sehol sem lesz a vallalkozas. Kar ezen most agyalni, idoveszteseg.
2014. jún. 5. 13:22
 27/30 anonim ***** válasza:

Már miért ne lenne? Egy lány nem foglalkozhat ezzel? Kicsit lenéző a véleményed.

Kettő: honnan tudod, hogy a fia tovább vinné? Attól, mert fiú saját élete lesz, amivel ő mást is akarhat kezdeni, nem apuci vállalkozását vezetni.

2014. jún. 5. 13:28
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány is foglalkozhat mezőgazdasággal, ha akar, lehet, hogy ő csak szervezni fogja a cég dolgait, konkrétan nem ő fog a bikákkal foglalkozni, bár még ez sem zárható ki, függetlenül attól, hogy nő. Ezen kívül egy fiú is mondhatja azt, ha felnő, hogy eszem ágában sincs a mezőgazdaságban tevékenykedni, inkább leszek ügyvéd. Akkor mi van? Szóval a kérdésed, már ne is haragudj, jó nagy hülyeség.
2014. jún. 5. 13:33
 29/30 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, a kommentjeid alapján én a jövendő gyermekeid érdekében remélem, hogy nem fiúk lesznek... te simán belekényszerítenéd őket a mezőgazdasági vállalkozásba, akár érdekli őket, akár nem, "mert hát fiúk, tovább kell vinniük" . Ez pedig marhaság. Basszus, szegény gyerek még a kanyarban sincs, de te már eldöntötted, hogy ha fiú lesz, márpedig gazdálkodó lesz, és kész?

Lehet, hogy én lakom nem normális környéken, de mifelénk ez a "kötelezően tovább viszed a boltot"-dolog vagy 100 éve kiment a divatból.

2014. jún. 5. 13:38
 30/30 anonim ***** válasza:
91%
Akik szerint nő nem gazdálkodhat azok szerint mit csináltak az özvegy parasztasszonyok évszázadokon keresztül? Dédim ugyanúgy megművelte a földet a férje halála után, mint előtte amíg el nem vették tőle a háború után. Dédimnek nem volt se traktora, semmilyen gépe csak egy lova, mégis megcsinálta ugyanazt mint a férfiak. Tudom, hogy nehéz kombájnt vezetni de egy nő mégis miért ne tudná? A férfi gazdálkodók közt is vannak kistermetűek és véznák ugyanúgy mint 200 kilósok. Láttam már 50 kilós gazdaembert is, szóval a testfelépítés nem minden, fontosabb a habitus. Ráadásul nem minden nő akar szülni, nem biztos hogy valaha is terhes lesz, de akkor ha mégis, akkor arra az időre felvehet valakit, nem évekig terhes az ember.
2014. jún. 5. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!