Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiúkat miért szeretik...

A fiúkat miért szeretik jobban a szülők?

Figyelt kérdés

Nálunk én vagyok a lány, lehet bántani, megalázni, de a fiúcskájuk sérthetelen.

Én voltam a csendes, jótanuló, mégis engem aláztak meg, bántanak.

2018. febr. 2. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

viszi a nevet

talán

2018. febr. 2. 22:52
 2/5 anonim válasza:
84%

Előfordul az ilyen. Nálunk is én voltam baszogatva állandóan. Mér nem tanulsz? Hol voltál? Mér nem vagy olyan mint a bátyád?

Most 32 éves vagyok van saját lakásom, autóm, jólfizető munkahelyem, élettársam. A bátyám meg otthon a mamaszállón lakik a diplomájával 34 évesen.

Ne törődj azzal, hogy mire tartják a testvéred. Csak a saját utadra összpontosíts. Meglesz a gyümölcse!

2018. febr. 2. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes én azt vettem észre,hogy a lányokat jobban szeretik.

Ő miért kap többet?

"Hát,mert ő kislány".

2018. febr. 3. 03:04
 4/5 anonim ***** válasza:
36%

Nalunk a hugom mindig is tobb segitseget, tamogatast kapott mint en.

3 szor koltozott el otthonrol, 2szer hazakoltozott de mindig segitettek neki koltozkodni munkaval meg anyagilag is mert alberletbe segitettek be neki vagy elvittek kocsival.

En is elkoltoztem de engemet semmivel nrm segitettek. En gyujtottem ossze a penzemet h lepni tudjak es apam meg azt is ki akarta velem fizettetni hogy felvitt a repterre. Vegul anyam tankolt a kocsiba de igy is tartoznak penzzel mert en adtam nekik kolcson mikozben ok tesomat nyomattak penzzel.

A mi esetunkben a lanytesomat szeretik jobban, foleg most hogy babat var es elso unoka lesz, mi meg sporolhatunk a felesegemmel mert orulunk egyenlore hogy magunkat eltartjuk.

2018. febr. 3. 04:14
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Mi négyen vagyunk három lány egy fiú.A fiú betegen született, nem lett ugyan maradandó a betegsége, mégis ő valahogy anyáéknak a becses.Persze minket lányokat is szeretnek meg soha nem bántottak, de valahogy érezhető pedig nem mutatta ezt így anya.

Engem nem zavar, hátrányunk nem volt belőle soha.

Már bőven felnőttek vagyunk, 49 48 46 és 40 évesek.

2018. febr. 3. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!