Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagyják már abba a...

Miért nem hagyják már abba a szüleim a trollkodást?

Figyelt kérdés

Páran a srácok közül csúfoltunk egy lányt az osztályban és emiatt az ofő összehívott egy rendkívüli szülői értekezletet. Azóta a szüleim elkezdtek trollkodni velem. Először tetszett a harc, de mostanra nagyon eldurvult. Már mondtam nekik hogy megadom magam, többé nem csinálok ilyet mert tudom hogy rosszul esik a másiknak, de csak csinálják. Apa képeket küldött, hogy otthon tolja a Far Cry-t miközben én a suliban ültem, anya meg pont akkor küldött fotót amikor a menzán voltunk. Persze ő a belvárosban dönerezett a kollégáival. Ma is pittyegett a messenger. Apáék jelenkeztek be a gokart pályáról. Én meg a suliban ültem.

Mit tegyek hogy végre abbahagyják ezt???

2018. febr. 2. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%
Bocs de nem tudlak sajnálni... Fogalmad sincs róla, milyen kárt okozhat valakinek hogy így piszkálják. 20 éves vagyok, és mindegy hányan mondják, hogy dögös vagyok, sosem fogom tudni elfelejteni amikor gimis koromban csinosan felöltöztem és utánam kiabálták a saját osztálytársaim a folyosón, hogy "ronda vagy" és hasonlók. Amúgy meg, hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem próbálj meg komolyan leülni beszélni a szüleiddel, és mondd el nekik komolyan, hogy megtanultad a leckét.
2018. febr. 3. 11:07
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Ez k#@va joo :D Nagyon nagy arcok a szüleid! Anyukám is hasonló beállítottságú de nálam ilyenre sose volt szükség :D Remélem a születendő kislányomnál sem lesz szükség emiatti szankciókra de ha mégis a szüleid módszerét alkalmazom majd :D
2018. febr. 3. 13:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemled.. Van fogalmad róla, hogy még felnőttként is emlékezni fog erre, amit tettél vele?

Engem egy roma lány piszkált általános iskolában. Semmi más nem volt a gondja velem, csak az, hogy "túl fehér voltam" :D

2018. febr. 3. 16:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
"Ki mint vet, úgy arat!" Jujj de jók ezek a régi mondások! És milyen igazak!
2018. febr. 3. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!