Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem hagyják, hogy...

A szüleim nem hagyják, hogy abbahagyjam a sportot?!

Figyelt kérdés
Anya és apa is sportolt gyerekkorában, és most én is thai boxolok. Valamiért már nem élvezem (tényleg nem tudom,miért) és nem engedik, hogy abbahagyjam. Amint szóbahozom, azonnal leállíanak, hogy szó sem lehet róla. Egyáltalán nem akarom már folytatni, mert az lenne elvileg a lényege az egésznek, hogy élvezzem. A thai box mellett eljárok kondiba, és ez így is maradna. De arról hogy győzzem meg a szüleimet, hogy abbahagyjam a thai boxot? 15/L
2016. nov. 3. 17:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
de legalabb megtudod magad vedeni. sztem ezert nem akarjak hogy abbahagyd. mai vilagban ez fontos.
2016. nov. 3. 18:02
 2/23 A kérdező kommentje:
Tudom, de már a gondolattól is szorongok, hogy holnap edzés. egyébként köszi a választ :)
2016. nov. 3. 18:11
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
szivesen, akkor lehet ki kellene probalnod mas sportokat is hatha valamelyik megtetszik es akkor valtasz arra
2016. nov. 3. 18:15
 4/23 anonim válasza:
18%

kesobb megfogod koszonni nekik.

nem mindig jo ha a szulo akarata ravan eroltetve a gyerekre de ez a gyerekkori sport az egyik legjobb. en nem csinaltam soha semmit kolyoknek lesem szartak anyamek miutan benott a fejem lagxa kicsit onalobb lettem akkor kezdtem el sportolni de h9gy profi legyek szintear mindenben kesoo volt. ilyenkor gondolkodtam el azon hogy tarsaim akik jobban uzik miert? mert ok elkezdtek 6 evesen nem szabad akaratbol en peeig 17 evesen. es igy igazabol orultem volna ha ram van eroltetve valami. ha masban nem is legalabb abban jolennek. csinald legalabb ebben legyel profi

2016. nov. 3. 18:33
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Arról kell beszélned, hogy megérted, ha azt szeretnék, hogy mozogj, mert az egészséges, de te már meguntad a thai boxot, úgyhogy szeretnél kipróbálni más sportokat is, és ha valamelyik megtetszik, akkor váltanál.
2016. nov. 3. 18:36
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Igaza van a 4-esnek. Engem gyerekkoromban nem hogy nem irattak be sportolni de egyenesen tiltották. Röplabdázni, tollaslabdázni, atlétikára szerettem volna járni de nem engedtek merthogy tanulni kell helyette. Nagyon bánom a mai napig hogy így alakult. Tizenévesen elkezdeni nagyon rossz és negyedannyi sikerélménnyel se jár. Én biztosan be fogom iratni a gyerekeimet sportolni. Viszont nem vagy már annyira gyerek nem biztos hogy szerencsés hogy rád erőltetik mert pont azt fogják elérni hogy megutáld. Próbáld meg megbeszélni velük hogy ezt abbahagyod de továbbra is fogsz sportolni/mozogni.
2016. nov. 3. 18:41
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen ha nem okoz örömet BÁRMILYEN szabadidő tevékenység, akkor nem csinálod és pont. A szülők egyik leganygobb hülyesége, mikor a saját akaratukat a gyereken élik ki. Mond dmeg nekik kérdező, hogy nem karod csinálni, nem élvezed, lejársz majd kondizni és innentől nem mész, lesznek szívesen felfogni és megérteni. Odarángatni úgyse fognak.
2016. nov. 3. 19:58
 8/23 A kérdező kommentje:
köszönöm, meg fogom próbálni.
2016. nov. 3. 19:59
 9/23 A kérdező kommentje:

utolsó: sajnos az a baj, hogy de.

ha látják, hogy nem készülődök úgy viselkednek, mintha pl az iskolába nem akarnék elmenni

egyébként félreértés ne essék, a szüleim csakis ebben a témában ilyen pszichopaták

2016. nov. 3. 20:02
 10/23 anonim válasza:
5%
És hogyan fogod megvédeni magadat a migránsoktól?
2016. nov. 3. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!