A szüleim nem hagyják, hogy abbahagyjam a sportot?!
19 ezzel nem tudok egyetérteni.
akik csak szórakozásból sportolnak azok általában nem kerülnek komfortzónán kívülre szinte sose.
kín nélkül,áldozat nélkül meg nincs fejlődés se testi sem mentális részen.
főleg a küzdősportokra igaz ez,amit ha rendesen elsajátít valaki,akkor komoly hatalom birtokosa lehet.
ilyen képességek elsajátításhoz meg nem elég alibizni de még a komfortból kilépés is kevés,hanem a személyiség és a jellem teljes fejlődésére szükség van ahhoz,hogy az erőszak világában valaki sikeres legyen.
Pff jó hát bocs már, hogy nem kínlódni akarok testmozgás közben. :D
Sajnos nem figyelsz.. Mondom, személyiségfüggő. Amit te írsz, az élsportoló típusú emberekre jellemző. Ők az emberiség egy elenyésző százaléka (akik teljesítménye előtt én egyébként tisztelettel és csodálattal adózom), de a többség nem a sporttal fogja megváltani a világot. Valószínűleg a kérdező sem lesz thai box világbajnok, szóval nyugodtan válthat valami másra.
És mielőtt nagyon belelovalnád magad a komfortzónás marhaságba: én pl éppen azért szoktam időnként sportágat váltani, mert egy idő után megszokom, és kell, hogy kilépjek abból a komfortzónából új kihívást keresve. Jó lenne, ha nem vezetnéd félre a kérdezőt, akinek a sport láthatóan örömforrás, nem pedig fegyencmunka.
huuu, nyugi :D
igen, elsősorban azért sportolok, mert szeretem, nem azért, mert határozott céljaim vannak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!