Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem hagyják, hogy...

A szüleim nem hagyják, hogy abbahagyjam a sportot?!

Figyelt kérdés
Anya és apa is sportolt gyerekkorában, és most én is thai boxolok. Valamiért már nem élvezem (tényleg nem tudom,miért) és nem engedik, hogy abbahagyjam. Amint szóbahozom, azonnal leállíanak, hogy szó sem lehet róla. Egyáltalán nem akarom már folytatni, mert az lenne elvileg a lényege az egésznek, hogy élvezzem. A thai box mellett eljárok kondiba, és ez így is maradna. De arról hogy győzzem meg a szüleimet, hogy abbahagyjam a thai boxot? 15/L
2016. nov. 3. 17:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

a sport elsődleges céljai a jellem és a képességfejlesztés,egészségmegőrzés,nem pedig az,hogy élvezz minden edzést.

egyébként meg ha már régóta jársz ugyanoda,akkor valóban válhat unalmassá.

de ebben az esetben sem a teljes abbahagyás a jó döntés,hanem a klub vagy a sportág váltás.Ha régóta thai boxolsz,akkor átmehetnél kickboxra,vagy ökölvívó edzésre.

küzdősportokban amúgy sem árt 2-3 évente klubbot váltani,mert az alap helyen már ismersz mindenkit,az új helyen meg új edző új ellenfelek,új kihívások.

2016. nov. 3. 20:50
 12/23 A kérdező kommentje:
szerintem, ha 5-6 vadállat bevándorló letámad késekkel, nem sokat fog érni, hogy thai boxolok :/
2016. nov. 3. 20:57
 13/23 A kérdező kommentje:
szerintem, ha letámad 5-6 vadállat migráns, nem sokat ér majd a thai box tudásom
2016. nov. 3. 20:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másik sportot amit szivesebben csinálnál. Ha csak a sportért kardoskodnak akkor ezt csak nem tiltják meg. De ha én annyira ideges lennék másnapi edzés miatt tuti nem mennék be, még ha a szüleim a fejükre állnak se.
2016. nov. 3. 21:48
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
de kerdezo hidd el sokat szamit. olvastam par honapja egy cikket hogy tobb migrans meg akart eroszakolni egy 16 eves lanyt, szerencsere a lany profi karates volt es pepe verte az osszeset, ez nem magyarorszagon tortent, sokat szamit ha meg tudod vedeni magad
2016. nov. 3. 22:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Korbács válaszával egyetértek.

Ha mégis abba akarod hagyni a sportot, olvasgass itt a gyakorin kommenteket. Számtalan gyerek lődörög, lelkibeteg, frusztrált, nem tudja megvédeni magát, unatkozik, tanulási problémája van, utálja az egész világot.

Egy közös van bennük - egyikük sem sportol.

Ép testben ép lélek! Több ezer éve bevált már. A szüleid is megtapasztalták.

Ha ez a sport vagy klub nem tetszik, válts, csak a sportot ne hagyd abba!

2016. nov. 4. 08:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
15-ös! Vége már a kampánynak, nem vetted észre?:D
2016. nov. 4. 08:55
 18/23 anonim ***** válasza:
marhaallat ez akkor is megtortent amit irtam. am migrans ide vagy oda magyar embertol vagy cigotol is kitelik ugyanez. szoval jobban jar a kerdezo ha meg tudja vedeni magat. most a sok ven perverz lepontoz mert nekik az az erdekuk hogy a lanyok ne tudjak magukat megvedeni. de leszarom
2016. nov. 4. 10:29
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk attól is függ, hogy valakinek milyen a személyisége. Én kizárólag olyan sportokat űzök, amelyek szórakoztatnak. Időnként sportágat váltok, mert nekem pl egy idő után nincs kedvem mindennap lefutni x kilométert. Ha elfogy a motiváció, ott hiába mondod, "hogy jaj hát de a kitartásod meg a képességeid, milyen sokat számítanak". Mert végső soron az számít, hogy az ember jól érezze magát, miközben csinál valamit.

Mondd meg a szüleidnek, hogy akarsz sportolni, csak váltanál valami másra. Ezzel egy időben pedig kérdezd meg, mire ez a nagy thai box őrület náluk.

2016. nov. 4. 15:10
 20/23 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a sok választ!:D a migráns-dolgot meg szerintem hagyjuk, csak nem fognak azért megtámadni, bár ki tudja
2016. nov. 4. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!