Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagyják már abba a...

Miért nem hagyják már abba a szüleim a trollkodást?

Figyelt kérdés

Páran a srácok közül csúfoltunk egy lányt az osztályban és emiatt az ofő összehívott egy rendkívüli szülői értekezletet. Azóta a szüleim elkezdtek trollkodni velem. Először tetszett a harc, de mostanra nagyon eldurvult. Már mondtam nekik hogy megadom magam, többé nem csinálok ilyet mert tudom hogy rosszul esik a másiknak, de csak csinálják. Apa képeket küldött, hogy otthon tolja a Far Cry-t miközben én a suliban ültem, anya meg pont akkor küldött fotót amikor a menzán voltunk. Persze ő a belvárosban dönerezett a kollégáival. Ma is pittyegett a messenger. Apáék jelenkeztek be a gokart pályáról. Én meg a suliban ültem.

Mit tegyek hogy végre abbahagyják ezt???

2018. febr. 2. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért akarsz bocsánatot kérni a lánytól, hogy hagyják abba a szüleid a szivatásodat? Akkor még nem csinálták eleget, had folytassák csak.
2018. febr. 2. 22:39
 12/24 A kérdező kommentje:

11es!

Nem csak azért! Már kivagyok teljesen! Szerinted normális hogy 14 évesen még fent vagyok ilyen későn? Aludni se tudok olyan bűntudatom van!

2018. febr. 2. 22:44
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekek, ez egy tökéletes Michael Kyle - féle büntetés :) Imádom :D
2018. febr. 2. 22:46
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Akkor ezt mondd el holnap őszintén a szüleidnek. Illetve a lánynak, ha találkozol vele. Esetleg némi ajándék kíséretében (csoki+virág). Illetve vedd rá a haverokat, hogy ők is így érezzenek és utána hasonlóan cselekedjenek. Írd le majd, hogy mit reagált a lány és akkor talán mi is elismerően bólogatunk majd a képernyő előtt :)
2018. febr. 2. 22:53
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

9. vagyok. Szerintem ne kérleld a szüleidet, hogy álljanak le. Lehet pont azt akarják megmutatni, hogy az iskolai bántalmazás sem így működik, hogy leállnak, ha kéred.

Ha bűntudatod van az nagyon helyes. Szerintem beszélj a lánnyal, mondd el neki, hogy mivel nyitották fel a szüleid a szemed és tényleg őszintén kérj tőle bocsánatot. Vele rendezd ezt a dolgot és ne a szüleid, hanem a saját lekiismereted miatt. Ha az rendben lesz akkor hiába küldik a képeket nem kell hogy tovább bűntudatod legyen, mert ti ezt lezártátok, lerendeztétek egymás közt az osztálytársaddal.

2018. febr. 2. 22:53
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Még nem tanultad meg a leckét. Nem kértél bocsánatot a lánytól, és nem azért érzed rosszul magad, mert őt bántottátok, hanem, mert most éppen neked rossz. Legalább ha fent vagy ilyenkor, bele tudsz gondolni, neki hány álmatlan éjszakát okoztatok.

Majd ha a viselkedésed megváltozik, majd ha meggondolod kétszer, mit mondasz a nálad gyengébbnek, majd ha eszedbe se jut olyasvalakit bántani, aki nem tud védekezni, pláne nem hordában fiúk egy lámny ellen (gratulálok, nagyszerű férfiak vagytok mind!!!), akkor megtanulod a leckét.

Most még azt sem tudod, mi a lecke egyáltalán.

2018. febr. 2. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos lecke ,jó lenne a lánytol bocsánatot kérnél ,
2018. febr. 3. 04:41
 18/24 anonim ***** válasza:
13%
Most nem értem mit akarnak ezzel elérni a szüleid,így büntetnek,vagy mi? Apád nem dolgizik hogy ennyire ráér? Nekem ez elég gyerekes viselkedésnek tünik.
2018. febr. 3. 07:17
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Kamu kérdés.
2018. febr. 3. 08:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedj csak, megérdemled. Gondolom ti se áltatok le, mikor a lány kérte. Ha már odáig fajult a dolog, hogy az iskola is foglalkozott vele, akkor már nagyon durván bántalmaztátok. Mert igen, a folyamatos pszichológiai terror is bántalmazás. Semmivel nem jobb, mintha megvertétek volna.
2018. febr. 3. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!