Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért vesznek semmibe?

A szüleim miért vesznek semmibe?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a válaszadók szerint a szüleimnek van igaza. De úgy érzem a szüleim tönkretették az életem. Ugyanis mindig, de most is, ha a szüleimmel megyek valahova, utána itthon kapok amiatt, hogy én mit beszélek mások előtt. Arra is volt már példa, hogy amiatt kaptam itthon, mert hogy én hogy mertem elmondani, hogy milyen szakmáim vannak. Meg ha megyünk valahova, és kisimkelem magam, akkor már anyám szól, hogy mire, rám néz-e egyáltalán valaki. Volt olyan együtt mentünk valahova, és már azért is szólt, hogy én szuszogni merek, mert meg vagyok fázva. Meg hogy miért nem húzom fel teljesen a kabátot, meg miért veszem ki a hajamat a kabátból. Mindezt mások előtt is. Azt mondta hogy jobb lenne felakasztanám magam, hogy fentről lógjak lefele. Most egyelőre nincs lehetőségem a költözésre. 23 éves vagyok.
2018. febr. 1. 11:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Meg anyám azt mondja, hogy mit akarok én magammal, úgy járok-kelek mindenütt mint ha én tökéletes lennék, holott én se vagyok különb mint más.
2018. febr. 1. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

"A szüleim miért vesznek semmibe?"

Mert 23!!!!! évesen otthon élsz, a szüleiddel mégy mindenfelé és azon töröd a fejed, hogy "anyukám rámszól". Ennyi idösen már nem anyádnak kellene megmondani, hogy mennyire van becsukva a kabátod, szuszoghatsz-e stb.

Költözz el (több szakmával azért biztos menne), és ne a szüleiddel élj, mint egy 12 éves kislány!

2018. febr. 1. 11:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de nekem nincs párom akivel elmehetnék.
2018. febr. 1. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Nekem sincs, mégis el fogok menni. Szintén 23 éves. Addig pedig az ilyeneket már határozottan reagálom le. Így legalább egyre kevesebbszer szólnak be.
2018. febr. 1. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Hányszor irod még ugyanazt ki,elég feltünő. Talán nőjél fel.
2018. febr. 1. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
hogy én szuszogni merek, mert meg vagyok fázva. Akkor zavar a másik légvétele suszogása,ha már utálják,gondolom már unják h a nyakukon vagy.
2018. febr. 1. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kell pár h elmehess,egyedül kell, nem á nyakárol átmenni b nyakára. Én se pasi nyakára mentem mikor külön költöztem. Én biztios elmmenék onnan ahol a szüleim a kötelet javasolják már bocs.
2018. febr. 1. 13:46
 8/11 A kérdező kommentje:
De azt meg nem szeretnék ha elköltöznék, folyton azt mondják, hogy fogjam be, jó nekem itthon, ha elköltözök meghalok.
2018. febr. 1. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerinted miért mondják ezt? Mert kell egy bokszolozsák aibe rughatnak,ha nem lennél nem lenne lábtorlo otthon,csak ezért nem vágtak még ki. Ott is megfogsz elobb utobb...
2018. febr. 1. 14:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert patkány szüleid vannak. Pont...
2018. febr. 1. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!