A húgomnak vettek egy kocsit a szüleim, de nekem meg nem vesznek mit csináljak?
több infót!
neked szükséged lenne kocsira?
munkádhoz, suliba stb?
mert csak azért megy a hiszti, hogy ő kapott akkor én is, ez óvoda szint.
Te dolgozol már, vagy mit csinálsz?
Nem tudom, nálatok hogy műxik, a szülők általában eléggé át szokták gondolni a dolgokat egy ilyen döntés előtt, nyilván van nyomós indoka, amiért ezt a megoldást választották.
És te nem használhatod az autót, csak ő?
Egyébként ha a szülővárosodban, otthonról jártok egyetemre, teljesen fölöslegesnek gondolom a húgodnak is az autót, de mindegy, ez a ti döntésetek. Egy egyetemi campuson belül el lehet lenni, oldjátok meg úgy, hogy reggel együtt mentek, este együtt jöttök. Van ott büfé, ahol lehet enni, könyvtár, ahol lehet tanulni, WiFi, ha neten kell bármit csinálni, sok helyen sportlétesítmények is, legalább többet vagytok együtt a korosztályotokkal, ahelyett, hogy otthon a 4 fal között kuksolnátok.
na hát így akkor elég tré a dolog, hogy a húgod kap te meg nem.
erre mi választ nem tudunk adni, hogy a szüleid miért csak a húgod részesítik előnyben a kocsival, téged meg kb hagynak a szarban.
nyilván két kocsit fenntartani nem olcsó, így egy autót tudnak finanszírozni, az pedig a húgodé lett, ennyi a történet.
majd ha lesz pénzed fenntartani, akkor gondolom kapsz te is egyet, és azt hogy most miért a húgoddal kivételeztek, azt ne tőlünk kérdezd hanem a szüleidtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!