Mit csináljak ha szorongok a szüleim miatt?
A kérdező kommentje:
Ez az első ilyen kérdésem.
Akkor tévedtem,és elgondolgodtató mennyi szar szülő van.
Gondolj arra hogy milyen jó lesz ha megszabadulsz tőlük. Képzeld el hogy mit fogsz csinálni, hogyan fogsz élni, ha kell írd le, rajzold le. Hidd el, egyszer kell meglépni és utána sokkal jobb lesz, majd csak csodálkozni fogsz hogy miért nem előbb tetted meg.
Én a helyedben csendesen gyűjtögetnék, majd amikor megvan a lehetőség a költözésre, összepakolnék és közölném hogy bekaphatják.
Szerintem mindenképpen tenned kell valamit. Amit leírtál, nagyon nem normális, sőt!
Azt hiszem, bár nem akarlak megbántani, de azzal ellentétben, amit a szüleid állítanak, magyarul, hogy pszichopata vagy, sokkal inkább mintha rájuk lenne igaz. Nem tudom hány éves vagy, de ha már közöd van az elköltözéshez, akkor valószínüleg felnőtt.
Ezesetben pedig, amit leírtál, egy nyomasztóan rossz filmbe illő felállás.
Mindenképpen állj szembe a szüleiddel, ha ennek véget akarsz vetni. "Lázadj fel" ezellen az egész ellen. Ahogy telik az idő ez csak egyre rosszabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!