Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim beleszólhatnak ebbe?

A szüleim beleszólhatnak ebbe?

Figyelt kérdés
Azt mondják nem akarják hogy elköltözök, mert jobb nekem otthon, illetve azt se szeretnék ha messzire költöznék. 25 éves vagyok.
2018. jan. 27. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg ezt meg kell kérdezni? Mert akkor valóban jobb neked otthon, kis életképtelen.
2018. jan. 27. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Lehetek őszinte?

Ha valaki 25 évesen ide ír a gyakorira, hogy a szülei nem engedik, hogy a saját életét élje, az szerintem jobban teszi ha hallgat a szüleire, és otthon marad. Ugyanis még messze nem önálló, döntéshozó ember.

Egy döntéshozó, talpraesett 25 évesnek a szülei már rég nem szabnak meg ilyen dolgokat. Ha valaki felnőtt, és élni akar, az élni is fog.

2018. jan. 27. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Igen. A te(!) szüleid bele.
2018. jan. 27. 18:21
 4/9 A kérdező kommentje:
De szerintük a fizetésemből nem tudnék megélni.
2018. jan. 27. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Fogsz egy papírlapot (vagy excell-táblázatot), és feltünteted, mennyi a jövedelmed, mennyibe kerül a kajád meg az alapvetö tisztálkodási szerek, mennyi lenne egy szoba bérleti díja és akkor meglátod, hogy el tudnád-e tartani magad vagy sem.

De ha ennyire önállótlan vagy, akkor igen nagy szükség lenne arra, hoyg elköltözz és megtanulj egyedül megélni.

A kérdésre: 18 éves korodtól oda költözöl, ahová akarsz, a szüleidnek nincs beleszólása, viszont nem is kötelesek tovább pénzelni.

2018. jan. 27. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Akor maradj otthon mamahotelben és játsz velük ovisat,és ne picsogj ha megmondjhák mikor van takarodó v mikor ehetsz. Én 18 évesen eljöttem,nem kértem engedélyt mint egy dedós.
2018. jan. 27. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudod mit kell csinálni? Fogod magad, és kipróbálod! Én elmentem 23 évesen. Meg tudtam élni a jövedelmemből, de rohadtul egyedül éreztem magam egy messzi városban, így visszaköltöztem. Nálunk ebből nem volt gond. Nem szolgáltak ki otthon sem előtte, sem utána, nálunk ezt úgy hívták, hogy mindenki segít mindenkinek amiben tud. Tapasztalatszerzésnek jó volt. Egyébként rólam sem gondolták, hogy menni fog egyedül, de ment.
2018. jan. 27. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
25 éves vagy, elég gáz, hogy még mindig otthon ücsörögsz. :D
2018. jan. 27. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Anyuci azt mondta maradj otthon? Igaza van. Ha egy ilyen kérdésben döntésképtelen vagy akkor lehet nem neked való. 25évesen...
2018. jan. 28. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!