Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van köztetek olyan, akit...

Van köztetek olyan, akit támogatnak a szülei és ezt nehezen éli meg lelkileg?

Figyelt kérdés

Lelkiismeretfurdalásom és rossz érzésem van, mert más nem kaphat ennyit, mint én. Testvérem is megkapja ezt a támogatást, de ő valahogy könnyebben fogadja.

Sokszor érzem rosszul magam emiatt, és tudom, hogy így elpazarlom a lehetőségeimet, de nem értem miért én és nem más a szerencsés...

2018. jan. 29. 22:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es válaszoló. Egyik szülőm a 70-es éveiben jár, legyen elég ennyi...Nem hülyeségből írtam, amit írtam.

Az én szüleim is inkább így gondolkodnak, mint a 20-as válaszadó. A munkát saját magam miatt kezdtem el, és, hogy levegyek egy kis terhet róluk. (Előtte ösztöndíjas voltam, de abból nem lehet megélni.)

17-es válaszadó, megértelek és tényleg csodálatos, hogy ezt megteszi neked az anyukád.

Az én szüleimnek is áldozat, de talán nem ekkora, hogy támogassanak, mert úgy állnak jelenleg anyagilag.

Inkább az a baj, hogy azt érzem, sosem leszek elég, hogy sosem fog megtérülni a belém vetett pénzük.

2018. jan. 30. 11:55
 22/22 anonim ***** válasza:
16%
Miért a pénz a legjobb legfontosabb? Nem hiszem hogy vissza kéne adnod anyagilag azt amivel tamogatnak hanem tettekben.. Elég gáz hogy ezen agyalsz már ne is haragudj:))
2018. jan. 31. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!