Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek aljas lépés lenne...

Szerintetek aljas lépés lenne ez a részemről?

Figyelt kérdés
20 éves leszek, sajnos nagyon megromlott a kapcsolatom a szüleimmel, főleg anyukámmal. Mindig mindenbe beleszól, ez akkor kezdett el idegesíteni, mikor barátom lett. Nem engedte, hogy 18 évesen együtt legyünk, olyan értelemben(szex) egyenesen tiltást kaptam. Valahogy mégis megenyhült és nem foglalkozott ezzel, én is meguntam, hogy ő mondja meg, mikor feküdhetek le a barátommal...elfogadta, de mindenre kíváncsi és folyamatosan csak elszólja a barátom is, engem is, belénk köt stb. Apa meg nem akar vele vitatkozni, úgyhogy inkább hagyja, hogy engem cseszegessen. Elegem van abból, hogy nem élhetem az életemet. Arra gondoltam, hogy elkezdek iskola mellett dolgozni, és amit keresek félre teszem. Aztán ha összegyűlik valamennyi, amivel tudok mit kezdeni, elköltözök innen. Tényleg szeretem őket és valahol hibásnak érzem magam, és tudom hogy összetörne lelkileg anyukám, de én se így akarom élni az életem. Tudom az se szép, hogy megvárom anyagilag be legyek biztosítva, és addig rajtuk élősködők, majd egyszer csak pápá, valahol rossz embernek érzem magam... Barátom is dolgozik, mindketten iskolába járunk, de tudnánk spórolni. Annyit össze szednénk, hogy legyen egy kis szoba -konyhánk, tudjunk fizetni ezt azt, szóval nem 100ezer ft-al a zsebünkben szeretnénk menni. Mit gondoltok? Működhet ez? Rossz ember vagyok?
2018. jan. 29. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Hogy jut eszedbe, hogy ez aljasság? Ez teljesen normális. Felnőttél, utadra kell indulnod. Anyukád csak magát okolhatja, hogy elmart maga mellől, és apukád is, mert nem állt ki melletted. Nem élősködés, hogy az embert a szülei tartják el addig, amíg tanul.
2018. jan. 29. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem jár utánad családi. A szüleid szó szerint eltartanak és mivel náluk élsz az ő pénzükön, jogukban áll szabályokat hozni. Persze mivel nagy a pofád és viszket a nunus a kan után, ezért te azt gondolod, hogy neked aztán semmit sem kell tenned az ingyen koszt és kvártélyért.

Oké, tudom, a mai életképtelen idióta kamasz és fiatal felnőtt társadalom valamiért azt hiszi, hogy ha már a szülő akarta azt, hogy ő megszülessen, akkor meg kell adnia neki mindent, amit őkegyelmessége óhajt és kuss a szülő neve, mikor még 25 évesen is "tanul", és otthon él és zabál, de közben meg magasról tesz a szülő által megkövetelt minimális szabályra is. Remélem ugyanilyen kölköd lesz.

2018. jan. 30. 01:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan miért volna aljasság?

Hát nem az a dolgok normális menete, hogy a gyerek külön költözik a szülőtől és párkapcsolata lesz?

Teljesen helyes, amit csinálsz.

Az volna abnormális, ha még sok év múlva is otthon ülnél a mamahotelban és anyukád engedélyétől függne, hogy tudsz-e nemi életet élni.

2018. jan. 30. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed szerintem próbáld meg
2018. jan. 30. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Jó ez, DE! Abba is gondolj bele, hogy EGYEDÜL el fogod tudni tartani magad?

Én is összeköltöztem az exemmel, és 1,5 évre rá szakítottunk és bizony nagyon nehéz volt egy bébiszitteri fizetésből albit is kipengetni.

A diákmunka NEM elég fenntartani egy garzon sem egyedül. Szóval azt javaslom, ne "lelépj", hanem üljetek le és beszéljetek, többek között, hogy mit kezdj akkor, ha esetleg szétmentek.

Anyádék visszafogadnak-e (engem apám lesz.rt, hála mostohaanyámnak), vagy mehetsz a híd alá.

28n

2018. jan. 30. 10:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez az élet rendje. :) Anyukád akkor is kiakadna, ha 35 évesen költöznél el, mert akkor is az Ő gyereke vagy. :) Amíg nem gyűlik össze elég pénz, addig próbálj egy elviselhető légkört kialakítani édesanyáddal. Talán akkor nem érzi magát hibásnak, ha elköltözöl meg persze a mindennapok is könnyebbek lesznek. Sok sikert. :)
2018. febr. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!