Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes lépés részemről?
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a barátommal. Ő egy nagyon aranyos, kedves srác, de ugyanakkor eléggé önfejű is. Tudni kell róla, hogy nagyon szeret játszani (gépek, póker). Néha nyer, néha veszít. Szerencsére ezt a hobbit újabban nem olyan sűrűn űzi. Márciusban úgy döntött, hogy álláshiány miatt beáll krupiénak egy póker klubba. (Kecskére a káposztát...) Ez idő alatt elég keveset találkoztunk. Egy héten egy, maximum két alkalommal, de sajnos ő ilyenkor eléggé fáradt is volt,szóval inkább aludt, mint velem foglalkozott. Amikor én aludtam volna, ő volt ébren, tehát éjszaka volt éber (hajnali fél kettő környékén). Elég egyedül éreztem magam, ezért ezidő alatt, hogy ne legyek a négy fal között újból eljártam a barátaimmal szórakozni hétvégente. Egyik hétvégén ott volt a barátom haverja, akivel én is jóban vagyok, megbeszéltük, hogy felveszem egy csevegős "oldalra". Pár hétig általános dolgokról beszéltünk, aztán egy kicsit elmélyült ez a dolog. Elkezdtünk arról beszélni, hogy mi lenne, ha én egyedül vagyok... Szóval megbeszéltük, ha egyszer, mikor senkim nem lesz... Gondolom értitek. Nos, egyik nap párom észrevette, hogy beszélgetünk. Barátom leleményes volt... Megoldotta, hogy a következő beszélgetésünket meg tudja nézni, és lebuktunk. Volt nagy balhé. Ők ketten összevesztek, én meg... próbáltam helyrehozni a dolgot, hogy bocsásson meg nekem, hisz fizikailag semmi nem történt, nem tudom, mi ütött belém, miért csináltam. Aláírom, szemét voltam, másként kellett volna cselekednem. Tulajdonképpen tényleg rendes barátom van, megpróbál mindenben segíteni, csak úgy érzem, hogy egy TV-műsor, vagy egy játék, vagy egy számítógép fontosabb nálam. (Ilyen kifogásokkal nem jön el hozzám.) Nem tudom, mi tévő legyek!? Fontos a barátom, érzem, hogy szeretem, csak ez már lehet, csak pusztán baráti. Félek, mert ha vége lenne, lehet megbánnám.:( (Bocsánat a kisregényért)2009. jún. 10. 14:38
1/4 anonim válasza:
Az van, hogy az ilyen hozzáállást nagyon nehezen lehet megváltoztatni. Én is voltam ebben a cipőben, de nem sikerült megoldani. Más személyek, tevékenységek mindig fontosabbak voltak nálam. Ha a pasid mellőz téged ezek miatt, akkor nem is szeret igazán, legalábbis mint kiderült, engem nem szeretett igazán. Ki is dobott nem sokkal később, mert mindig a szemére vetettem, hogy nem okés, hogy a haverokkal/játékokkal többet van, mint velem. Szerintem szüneteltessétek a dolgot és akkor rájössz, mit is érzel valójában. Kérj gondolkozási időt.
2/4 anonim válasza:
Szia! Ha egy kapcsolat biztosan áll, nincs és nem is lehetbe esélye egy ilyen helyzet kialakuláásának. Szerintem, egyértelműen kifelé kacsingatsz ebből a kapcsolatból, mert másfajta érzésekre, törődésre vágysz. Mondd el ezt a barátodnak és azt,hogy te mit szeretnél, de ne ragaszkodj görcsösen valakihez, akivel nem vagy boldog. Hidd el, vannak még rendes emberek, akiknek te leszel a fontos és nem TV, játék, vagy hasonlók.
3/4 A kérdező kommentje:
Valószínű igazad van, de úgy érzem, hogy "idős" vagyok egy új kapcsolathoz. 24l
2009. jún. 10. 14:56
4/4 anonim válasza:
idős vagy egy új kapcsolathoz? Engem ez lepett meg. én 22 vagyok, lány akinek udvarlok28. Még jó, hogy ő nem így veszi.
amúgy szerintem üljetek le (vagy le kellett volna ülnetek) beszélgetni a barátoddal, és elmondhattad volna, hogy neked ez így nem jó, kellene valami közös megoldás, vagy ha tényleg olyan önfejű, akkor válasszon: te vagy a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!