Szerintetek jobb lenne egy gyemrmekotthonban/nevelőintézetbe?
Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok szuleimmel az utobbi egy evbe egyre tobbet veszekszek az elmult 3 honap maga volt a pokol van 2 testverem barmi van valamilyen ok folytan mindug en kapok es a buntetesem utes formajaban kapom mindenert megvernem persze bevallom van amikor en vagyok a vita oka de ez azert van mer mar kikeszultem 6. Osztalyos koromig kituno tanuli voltam most 7.be az atlagom 2-3 kozott mozog ugy erzem ez a vitak miatt van karacsony elott pentem delutan nem jottem haza mer elozo nap annyira megvertek a szuleim hogy verzett az orrom es egy lila keznyom lett a fenekemen mert annyira megvertek rettegek a szuleimtol probalok jol tanulni de egyszeruen nem megy kikeszult az agyam elkezdtem vagdosni magam folyton sirok 1 szer szoktem el nem lett jobb eddig errol senkinek se mertem beszelni mert feltem es nem anyagi problema all a vitak hatterebe mert egy atlagos korulmenyek kozott elunk de nem tudom mit tehettem hogy mindig em kapok egyszeruen nem birom tovabb itt lehet jobb lenne egy nevelointeztbe/gyermekotthonba vagy akarmi csak nem szeretnek tobbe itt elni az se erdekelne ha nem kapnak ajandekot soha tobbe meg uj ruhakat csak szeressenek es ne bantsanak valaki tudna nekem segiteni?2018. jan. 29. 18:08
11/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a suliban nincs szihologus tanarnak mer egszeruen rettegek szolni de mar osztalyfonok sejti szerintem hogy nincs minden rendben mer valamelyik osztalytarsam szolt a tanarnak a kezem miatt.....
2018. jan. 29. 18:40
12/20 anonim válasza:
Pedig talán éppen a tanár lenne a megoldás.
13/20 anonim válasza:
Mondd el neki úgy, ahogy itt leírtad, valamint azt is, hogy otthon nem érzed magad biztonságban és ez kihat a tanulmányi eredményeidre is. Ne félj, ettől még te nem leszel kevesebb a szemében, esetleg a szüleidről alkot majd véleményt.
14/20 A kérdező kommentje:
Ha szolok szuleimnek hogy ezen gondolkodom es ha nem valtozik a helyzet akkor meg is teszem akkor szerintetek jobb lesz?
2018. jan. 29. 18:56
15/20 anonim válasza:
Nem. Szerintem pont az ellenkezőjét fogod elérni. Megfenyegetnek vagy megzsarolnak, hogy meg ne tedd.
16/20 A kérdező kommentje:
Renben nem fogom beszelek unokanoveremmel kikerem az o velemenyet is nagyon koszonom a segitseget
2018. jan. 29. 19:17
17/20 anonim válasza:
Tényleg ne szólja a szüleidnek, nehogy bántsanak csak hogy hallgass, Pontosan tudják hogy szorulhatnak a bántalmazásért.
18/20 anonim válasza:
Ha megint meg vernének vagy esetleg az utolsó verés nyomai még látszodnak akkor pedig ha suliba nem akarsz szólni ballagj be a rendőrségre és csinaltass látleletet.
19/20 anonim válasza:
Nehogy rokonnal akard megbeszélni mivel 90% ,hogy rögtön szüleidet kérdezné meg róla aminek következményeként megvernének mint szódás a lovát m
20/20 anonim válasza:
Végül mi lett a sorsod? Kíváncsi vagyok nagyon,kérlek írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!