Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék, hogy jobb legyen?

Mit tehetnék, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Apukám és anyukám vidéken élnek, én jelenleg Budapesten tanulok egyetemen, és itt lakom.

Apukám sajnos szívbeteg, elég súlyosan, emellett vannak mostmár elég komoly anyagi gondjaink is, és ha ez nem elég még alkoholista is valamilyen szinten apukám, ha valami szar történik, 1-2 hétig folyamatosan piál.

De valahogy senki se tud rá haragudni a családban(nővérem, bátyám, én), anyukám pedig már szerintem teljesen padlón van, beletörődött a dolgokba.

Semmi nem hat apukámnak amit mondok, anyukám valamiért nem tudja elhagyni(30év házasság már lassan). Én nagyon szeretem őt, soha nem tudnék neki rosszat tenni, de ez igy nincs jól. Tönkre fogja tenni magát ezzel, és attól félek, hogy ezzel, amit csinál teljesen kikészíti majd magát és egyszercsak befuccsol a szíve.

Mit lehetne tenni, hogy jobb legyen? :( Nagyon rossz hogy ilyen tehetetlen vagyyok:(

2017. dec. 8. 13:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a fater magától nem áll le a tintázásról, akkor csak az idő oldja meg e bajt s többit mindenki számára.

A drasztikusság kedvéért s hátha bejön, kérdezd meg a fatert elég komoly arccal, minden tréfa nélkül s legyen nálad erről tájékoztató is, hogy milyen temetést akar, mert ha már az életben nem tudjátok tartani, akkor az "odaútjáról" kell előre gondoskodnotok-spórolnotok vagy intézze ő előre el ezt. Most döntse el, nem máskor, most.

Írjon végrendeletet, válassza ki a ruháját...stb.

Ha így sem tér észhez, semmit sem tehetsz max itathatod...

2017. dec. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!