Mi az anyám problémája? Mit tehetnék, hogy jobb legyen.
Figyelt kérdés
Fel újítjuk a házat ugy hogy nagy a kupi a házban és elötte is naponta sok munka volt a ház körül. Mostanában anyámnak semmi nem tetszik. Hiába segítek be a házi munkában,ha nem vagyok az anyám közelében,vagy csak egy fal választ el minket hallom,hogy apukámnak mondja mindig mit csinálhattam volna jobban. Egyszer elmosogattam anyám haza jött azt mondta ügyes voltam majd 1-2óra mulva felhívták ő éppen mosogatott és azt mondta a telefonba"(én)megpróbált elmosogatni" amiket elmosogattam tányérokat,poharakat mindent ujra elmosogatott. Mondtam neki hogyha enyit ér amit segítek inkább hagyom had csinálja. Azóta csak megkérdezem,hogy mit segítsek és jön a válasz"most nem tudsz semmit" többször is megkérdeztem,de mindig ugyan az a válasz. Pár perc mulva már panaszkodik apámnak,hogy én semmit nem vagyok hajlandó csinálni. Tegnap mondta,hogy vigyem ki a krumplit és a szemetet a kukába mondtam"oké,felhuzom a cipőm" aztán kijöttem a szobámból és mondta anyám"vidd ki a krumplit és még szeretnék valamit mondani" én"oké" ő"vidd ki a krumplit" én "igen" ő"és a szemetet" én"igen" és itt valamin felkapta a vizet. Később azt mondta"én többet nem kérlek meg semmire". 3-4éve (ikerházban lakunk)az alattunk lakó Sanyi elkezdte romba dönteni a házunkat ezért van mostanában ilyen sok fel újítás a házban(kazán csere,víz vezeték csere,vezetékeket is cseréltük,bojler javítás,kéménynél is valami,stb.)és azóta anyám 0-24 a sanyiról beszél. Más téma nem igazán van és mikor mondom neki,hogy ne beszéljünk mindig róla(már idegesítő volt 3 éve minden nap ugyan azt hallani)akkor én vagyok a hibás és orrom alá dörgöli a hibáimat. Naponta mennek ezek a dolgok. Eddig is büszke vagyok magamra mert idegileg kibirtam,de már elegem van,de persze ezt vele nem tudom megbeszélni. Válaszokat előre is köszönöm!2017. szept. 30. 23:54
1/3 anonim válasza:
Hat igen, ugy tunik szegeny kezd bedilizni. Sokan kattannak be az eletuk masodik feleben, 40-50 fele. Nok sajnos dupla arannyal. Mit tudsz tenni? Beszelsz apaddal, amugy meg nem vitatkozol vele semmin. Tedd amit akar, a tobbit engedd el a fuled mellett. Orulj neki hogy te a gyereke vagy es nem a partnere, igy nem kell mar sokaig elviselned, mert felnosz es elmesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
2017. okt. 1. 10:30
3/3 anonim válasza:
Semmit, le kell szarni jó vastagon :)
Komolyan, nekem mostohaanyám ilyen, csak az a jó, amit ő csinál, mindenki más béna, idióta, semmirekellő.
Én semmit nem segítek már neki, minek? Megcsinálom, aztán közli, hogy szar, holott rend van és tisztaság.
Hát akkor csináld meg te, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!