Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még itt olyan, akit...

Van még itt olyan, akit idegileg kikészítettek a szülei?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 18:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Engem is kikészítettek.
2018. jan. 29. 16:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20-as, köszönöm hogy válaszoltál. Ezek valóbban súlyos, megalázó dolgok. Bár már majdnem negyven éves vagyok, én is emlékszem hasonlókra a gyerekkoromból. Mint amikor családi körben az volta téma hogy mekkorák a melleim, nőnek-e már. Undorító, megalázó visszagondolni rá a mai napig. Anno engem azzal tudtak kiborítani, hogy jelen voltam a beszélgetésnél, de mintha ott se lettem volna-kitárgyaltak a fejem fölött. Egyszerűen nem voltam emberszámba véve.
2018. jan. 29. 16:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem csak a kamaszokat készíthetik ki a szülők. Engem fiatal, majd középkorú felnőttként készített ki az Anyukám azzal, hogy mindenbe beleszólt, mindent ő akart helyettem eldönteni, minden velem kapcsolatos dologról tudni akart, mert ha valamiről - ami őt nem érintette - nem tájékoztattam, akkor meg volt sértődve, és állandóan azt próbálta éreztetni velem, hogy én egy hülye, életképtelen emberke vagyok, és ő mindent jobban tud nálam. Az nem változtatott semmit ezen az elképzelésén, hogy ő csak egy gyors- és gépíró végzettségig jutott, én meg főiskolát végeztem, és magas vezető beosztásban dolgoztam egy nem kicsi cégnél. (A múlt idő azért, mert ő már nem él, én pedig nyugdíjba mentem)
2018. jan. 29. 16:35
 24/25 aranyos121 ***** válasza:
egy kamasz érzékenyebb mert dúlnak benne a hormonok az hogy most azt érzi hogy de k*csögök a szüleim az normális..mindenki ilyen volt gondoljunk vissza.. majd ha felnő rájön hogy b*szki de igaza volt anyának...persze sajna vannak olyan ismerőseim akiknek a szülei..öhöm..nem nevezném szülőnek és meg értem őket hogy mért nem jöttek ki a szülőkkel mert az ilyen szülőnek gyerek se kell...
2018. jan. 29. 20:20
 25/25 anonim válasza:
19éves korom óta jártam dolgozni fősuli mellett, mert nem kaptam se kaját se pénzt mikor suliba mentem, de elején nem is engedtek dolgozni(végul kiderult, hogy azért, mert míg sulis voltam és nem dolgoztam kaptak rám valamilyen pénzt az államtól), viszont mikor elmentem diákmunkát végezni akkor már nem kapták az állami pénzt, ezért amit megkerestem 80%át oda kellett adnom nekik, cserébe azért, mert végettem, a munkám végett nem járt nekik a pénz.Suli mellett is csak pár napot tudtam dolgozni, még azt is elvették, mai napig sírni tudnék, hogy miért?Nem voltunk rossz anyagi helyzetben sem.Késúbb még ezmelett a diákmunka melett eljártam egy családi házat takarítani hetente 5-6 órára, kb azaz a pénzem amit nem vettek el tőlem, hiába voltam már 21éves még mindíg ugyanez ment, így pedig nehéz elindulni. Tegyem hozzá anyám soha nem dolgozott, apám volt a családfentartó, de mindíg az anyám kovetelte a pénz. Mindíg megkellett mutatnom a fizetési kimutatásom, az szerint kérték a pénzt. 22évesen döntöttem úgy, hogy semmi kozuk nincs a pénzemhez, de annyi pénzem nem volt, hogy elköltozzek. igy kiszámolták, hogy havi 250€t kellett nekik adnom, hogy otthon lakhassak, de kaja, ruhák stb. mindent magamnak kellett vennem. Most 24 évesen elkoltoztem a párommal (el menekultem otthonról inkább úgy mondanám). De még így sem ért véget, így is kovetelik visszamenőleg a pénzt olyan dolgokra amit én vettem magamnak. Többit inkább nem írom.
2022. febr. 20. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!