Van még itt olyan, akit idegileg kikészítettek a szülei?
Kedves utolsó. Soha nem volt senkim 20 éves koromig. Nem pasiztam, mindig jó tanuló voltam, inni soha nem ittam. Ruhát félévente/évente kaptam néhány darabot. Az egész gimit ugyanazzal a telefonnal jártam ki.
Nem ezeken múlik hogy jól és biztonságban érzi e magát egy gyerek a szüleivel. Mindenki átmegy kamaszkori nehézségeken. Én is átmentem. Azért mert épp haragos a szüleivel és mindenkit a pokolba kíván még nem kell elkényeztetett idiótának beállítani őket.
Írjátok má le mivel boritanak ki. Kamuzni nem ér.....
Tenyleg érdekel....
Szamomra ezek voltak kamaszkent a kiborito dolgok:
- b@**tatas a tanulas miatt, de ha segitseget kertem szo szerint oda kuldtek ahonnan jottem
- A kulsom napi szintu kritizlasa (dagi voltam)
- nem kaptam ruhat pl. 9.be abba jartam amibe 5.be, lyukas cipo
- de persze a legfeleslegesebb konyhai gep, horgaszbot, szovjet katona megvasarlasa
- A masik szulotol kapott penz eltulajdonitasa
- A maganeletembe valo turkalas, a szobam kutatasa
- ami persze nem volt az en szobam, mert ahogy felhivtak ra a figyelmem a haz nem az enyem, igy a szobam es minden ingosagom sem
- az elso menstruaciom idopontja, lezajlasanak megtargyalasa a kisboltban az eladoval, jo hangosan
- fizikai eroszak, ha vedekeztem masnap mindenki a családba ugy tudta verem a csaladom
- 3kor ertem haza mindennap sulibol, kaja sokszor sehol ( „mi is csak reggeliztunk, meg a tegnapit ettuk ebedre”) uzsit nem kaptam, es penzt se, hogy vegyek magamnak
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!