Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni, hogy végre...

Mit tudok tenni, hogy végre legyen egy kis nyugtom?

Figyelt kérdés

Szüleim gyakran bejárkálnak a szobámba, hogy kinyissák az ablakom, vagy elhúzzák a függönyt, vagy ha kell nekik valami akkor bejönnek és még ilyenkor kopogni sem kopognak, eddig kopogtak...

Nyitva hagyják az ajtóm meg kedvük szerint mindent csinálnak és ez engem eléggé zavar mert soha nem tudok egyedül lenni és szerintem ezeket én magam is megtudnám csinálni...

Egyik ilyen alkalomnál apa bejött és látta, hogy telefonozom és szóvá tette, hogy azért mást is csinálhatnék, minthogy egész nap a telefonom nyomkodom.

Én szeretek egyedül lenni és zenét hallgatni, illetve a barátaimmal beszélgetni.Ez nekem kikapcsolódás és ilyenkor jól érzem magam, de mikor végre sikerülne magam jólérezni akkor mindig berontanak.

És komolyan, ma is reggel tök sokmindent csináltam és hétvégén mikor kell segíteni segítek, viszont mostanában nem vagyok jó passzban és egyedül szeretnék lenni és csak magammal szeretnék végre foglalkozni de sehogy nem jön össze.

Mellettem volt egy angolkönyv és mutattam apának, hogy mást is csináltam és ő szerinte én sosem tanulok csak ülök a könyvek felett mint anno általánosban...

Nem bíznak bennem...

És még máshogy kikapcsolódni sem tudok, mivel nem engednek el, mivel rosszul tanulok...

Légyszi normális, segítőkész választ várok.

16/L

2018. jan. 27. 23:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Elmész az OBI-ba, veszel egy reteszt, felcsavarozod az ajtódra, és akkor senki nem fog ki-be mászkálni.

Vagy hívatsz egy lakatost és megcsináltatod a zárat. Tüntetően úgy, hogy ők is otthon vannak, és lássák, hogy nem komázod, ha átjáróháznak használják a szobád.

"Ha baj van akkor meg törjék rá az ajtót a szülei, mert bujkálni akar? A szülei úgyis tudják hogy esze ágában sincs tanulni.."

És? Akkor már nem is lehet egy gramm magánélete se? Ott kell állniuk fölötte?

Ha bújkálni akar, akkor bújkálni akar, kész! És nem kell rátörni az ajtót.

Piros kezet kaptál!

2019. aug. 13. 03:24
 22/22 anonim ***** válasza:
89%
"És? Akkor már nem is lehet egy gramm magánélete se?" Ha tanulna, nyilván lehetne. de így én sem hagynám. Kár beleölni a pénzt energiát egy olyan gyerekbe aki cseszik a jövőjéért tenni, és csak kütyüzik.. Minek hagyják békén? Hogy harminc évesen is a nyakukon legyen? Mert ez lesz belőle. Beki a semmiért is jár minden.
2019. aug. 13. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!