Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, hogy végre nyugtom...

Fannta01 kérdése:

Mit tegyek, hogy végre nyugtom legyen?

Figyelt kérdés

Van 2 öcsém egy10 éves és egy7 éves a kissebikkep még úgy ahogy kijovok de ő is nagyon ki tud akasztani a másik öcsém viszont kész katasztrófa! Folyton hülyeségeket néz (a cartoon network-öt)

Tudom ennyi idősen én is azt a csatornát néztem, de akkor még normálisabbak voltak a mesék is,mind1 az a lényeg, hogy elkezdi utánozni azokat a sz*r hülye karaktereket és ő is hülye hangokat ad ki, ordibal ok nélkül stb. Amikor szépen szólok neki azt meg sem hallja ,, amikor meg ráordítok akkor meg anyám szól rámés megütni sem üthetem meg, mert megy anyámhoz hisztizni, bezzeg ő harap, karmol, rúg ésordít. Mire hazaérek a sulibol nyugira lenne szükségem ehhez képest...szüleimmel próbáltam megbeszélni a dolgot, annyit kaptam, h viseljem el...én már télleg nem bírom! Szétmegy néha a fejem, de akkor sincs nyugtom tőlük! SOS

15/L

2015. dec. 24. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Van szobád? Csukd magadra az ajtót, nyomj be valami zenét és kerüld el az öcséidet, ha ennyire nem jössz ki velük. Tudom, hogy nem vigasztal, de ha a szüleid nem foglalkoznak ezzel, akkor esélytelen vagy másra. Nem tudsz 15 évesen megnevelni egy 10 évest.
2015. dec. 24. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

15 vaqy keres valami programot délutánra

sport, korrep, színjátszás... te nem vagy már kis gyerek ne velük tölsd az időt nem is fognak idegesiteni

2015. dec. 24. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Viseld el, ahogy a tudatot is, hogy kisgyerekről van szó!

Te sem voltál különb, és a gyereked lesz, az pont ilyen lesz.

2015. dec. 25. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Válaszolo a szüleim pont ezt mondják és ebből van elegem. Én elviselem de 2 óra orditas után elkepzelheted hogy baromira fáj a fejem és éppen eleget viseltem el eddig is .és egyáltalán nem biztos hogy a gyerekeim orditozo hulyegyerekkent fognak viselkedni de azért köszi:)
2015. dec. 27. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!