Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik hogy instagramozza...

Nem engedik hogy instagramozzak, mert van pár kihívó kép rólam?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és már kb. 1 éve használom az instát. Sokféle képem van, pl. táj, kaja, vagy rólam valami kép. Nem tagadom, van egy pár meredekebb (pl. egy sima fekete tangás bodyban feszítek), de büszke vagyok a testemre, edzek és szerintem nem gáz. Mindig azzal jönnek hogy a barátom, akit nagyon szeretek, egyszer el fog hagyni (pedig 1 éve járunk már), mert ki fog borulni egyszer, ha más pasik is megnéznek. Hát ez engem nem izgat, plusz sokszor ő mondja, hogy ezt vagy azt rakjam fel, mert szexi és büszke rám. Mit tegyek?
2018. jan. 27. 20:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
98%

Mikor a szüleid azt mondták neked, hogy nőj már fel végre, nem így értették.

26/F

2018. jan. 28. 00:44
 22/34 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyenkor gondolok bele, ha ez igaz, akkir te 2001/02-es születésű vagy. Igaz én '99es vagyok, de belegondolok, hogy nálam 2-3 évvel fiatalabbak idősebbnek néznek ki mint én. Én abban reménykedem, hogy az iskolai átlagod az jó, de ezek alapján... Jöhetsz azzal, hogy jó, mert nem tudjuk leellenőrizni, de ha ez a kérdés valós és tényleg nincs jó tanulmányi átlagod én elgondolkodnék egy kicsit. Én sem örülnék, ha 6év múlva a most 10 éves unokahúgom ilyen képeket tenne ki, de szerintem őt azért még meg nevelik, és észben tartja, hogy ezzel nem lesz ő itt valaki. Ha mégis én leszek az első aki megvágja.
2018. jan. 28. 08:17
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
Vagyis idősebbnek akarnak kinézni, rosszul fogalmaztam
2018. jan. 28. 08:18
 24/34 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem qrva szánalmas lájkvadászat bugyiban feszíteni. Meg kaját feltenni..."Ebédem." "Reggelim". Akkor gondolom megy a kacsaszáj meg a fentről szelfizés is. Annyira gáz mint a jútubereknél mostanában divatos hadonászás. Két kézzel kalimpálnak mintha attól jobban megértenéd amit mond.

A palid is megér egy misét.

2018. jan. 28. 08:33
 25/34 anonim ***** válasza:
97%

16 éves GYEREKKÉNT nem kéne rh.banckodni, nem gondolod? Vagy az neked jo, hogy ismeretlenek a képeidre verik?

Korcs világ...

2018. jan. 28. 08:45
 26/34 anonim ***** válasza:
95%

Ha meg ekkora önértékelési zavaraid vannak, amit igy kell? kompenzálnod keress pszichologust, aki rendbe teszi a fejedet.

A pasid meg elég gáz, hogy támogat a k.hrvulásban, majd partiba is vág vmelyik haverral.

2018. jan. 28. 08:48
 27/34 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem. "Felnött" vagy a r▪banckodáshoz, de a problema megoldáshoz már nem?

Nem engedneka szüleid? Hát old meg a problémádat felnöttek módjára, olyan mlfelnöttek módjára, mint aminek kéozeled magad....

2018. jan. 28. 08:49
 28/34 anonim ***** válasza:
81%

Kíváncsi leszek, ha majd felnőttként előszedik a múltadból ezeket a képeket, akkor milyen fejet fogsz majd hozzá vágni? Például, ha tanárnő leszel a diákok, ha üzletasszony, akkor a tárgyalópartnereid, vagy a főnököd és a munkatársaid majd rajtad röhögnek az ebédszünetben. Az elrablós, megerőszakolós, molesztálós dolgokról már nem is beszélve.

Erre gondoltál már?

2018. jan. 28. 09:11
 29/34 anonim ***** válasza:
97%
#28: De optimista vagy, hogy azt gondolod, belőle tanár vagy bármi hasonló lesz. 😁 Szerintem max takarítónő lesz vagy pultos egy szoliban.
2018. jan. 28. 09:20
 30/34 anonim ***** válasza:
97%

Kedves 16 éves lány! Ha ribiként viselkedsz, ribiként fognak bánni veled.

A szüleid nagyon figyelmesek, mert próbálnak megvédeni saját magadtól. És16 éves gyerekkel még minden joguk megvan hozzá.

Büszke lehetsz a testedre, de miért teszed ki magad annak, hogy a sokévnyi kemeny munkád gyümölcsét egyesek recskázáshoz használják?

A fiúd meg szánalmas, ha a szexi képeidet trófeaként mutogatja a haverjainak, mert hidd el azt teszi.

Nőj fel!

2018. jan. 28. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!