Mi baja a nagymamámnak? A vörös rúzs tényleg ennyire kihívó?
Imádom a vörös árnyalatú rúzsokat. Jól is állnak mert nagyon világos a bőröm és sötét a hajam, olyan hófehérkés leszek tőle. :D Családi összejövetel volt és hozták a nagyit is. Mikor meglátott nekem támadt, hogy: Mi ez a szín, mit képzelek? El akarom csábítani az unokatestvéreim? Vérfertőző akarok lenni? Hát semmit se tanított nekem édesanyám?
Meglepődtem. :D Végül a bátyám nagy vigyorgások közepette elvezette a mamát, hogy be szeretné mutatni valakinek. A vörös rúzs tényleg ennyire kihívó vagy csak az öregeknek nehéz elfogadni?
Alkalomhoz illoen valassz ruzst is. A voros tenyleg eleg meresz. Egy randevura vagy esti partira oke de nem igazan illik egy csaladi osszejovetelre. Van akihez abszolut nem is illik a voros mert olyan az arca.
De ez csak az en velemenyem, manapsag mar egy fel kilo sminket hordanak meg a 12 evesek is.
hát családi összejövetel alkalmával lehet tényleg túlzás.de valami esti bulin vagy esetleg fotózáson nekem nincs bajom vele.
a nagymamád meg ilyen,az enyém is a szívéhez kap ha szerinte valamilyen szentségtörést követtem el,közben meg a mai világban tök normálisnak számít:D
szóval szerintem nincs baj a vörös rúzzsal,ha tudod viselni.de lehet tényleg nem családi összejövetelre való.
Rúzs színének kiválasztása is olyannak kéne lenni mint a ruhaválasztásnak.
Nem mindegy, hogy mikor használod a vörös rúzst. Mert bizony a vörös rúzs a csábítás rúzsa. Nem való egy családi összejövetelhez. Olyan bakit követtél el mintha templomba 2 részes fürdőruhába mennél. Nincs semmi baj a fürdőruhával, de nem templomba való. Legközelebb ne használj vöröst rúzst családi ünnepek alkalmával, sőt akkor se ha munkát keresel..:)
Hát nekem volt, hogy néha suliba tettem fel egy kis vörös rúzst, senki nem szólt be, megdicsértek milyen jól állt. A nagyanyám sem szólt be érte, de ha ha bikiniben látna meg, tuti pattogna. Ha együtt nézzük a tévét, és meglát egy hasvillantós rucis csajt, mindig pattog, hogy milyen könnyűvérűek ezek a lányok, hogy vannak felöltözve, mi az, hogy ki van a hasuk.
Egyébként mondd neki, hogy az ő idejében a rúzs teljesen szokványos volt Amerikában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!