Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik hogy instagramozza...

Nem engedik hogy instagramozzak, mert van pár kihívó kép rólam?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és már kb. 1 éve használom az instát. Sokféle képem van, pl. táj, kaja, vagy rólam valami kép. Nem tagadom, van egy pár meredekebb (pl. egy sima fekete tangás bodyban feszítek), de büszke vagyok a testemre, edzek és szerintem nem gáz. Mindig azzal jönnek hogy a barátom, akit nagyon szeretek, egyszer el fog hagyni (pedig 1 éve járunk már), mert ki fog borulni egyszer, ha más pasik is megnéznek. Hát ez engem nem izgat, plusz sokszor ő mondja, hogy ezt vagy azt rakjam fel, mert szexi és büszke rám. Mit tegyek?
2018. jan. 27. 20:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
Ez csak egy állásinterjún lenne probléma, bár neked olyan nem valószínű, hogy lesz.
2018. jan. 27. 21:20
 12/34 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted normális, hogy 15-16 éves gyerekek mutogatják magukat fehérneműben? mert jó alakod van (15-16 évesen nem nagy kunszt), nem kell a világ képébe tolni. Amúgy felöltözve is látszik az alakod.
2018. jan. 27. 21:25
 13/34 anonim ***** válasza:
81%

nezd, ha magadtol nem erzed gaznak, hogy ilyen kepeket raksz ki, akkor mondhat barki barmit a temarol :D

oke, hogy buszke vagy a testedre, de mondjuk ha a lanyod fog 16 evesen fekete tangas bodyban fesziteni" a neten, akkor arra mennyire leszel buszke? ...... es ne mondd, hogy nem fog erdekelni, meg tamogatni fogod az onmegvalositasban.

az sem zavar, hogy nem csak a te korosztalyodbol neznek meg, hanem a joval idosebbek is folyathatjak a nyalukat? nem ertelek en teged. attol hogy valami jol nez ki, nem kell kirakni a kirakatba.

2018. jan. 27. 21:27
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

11-es.

Hogyne lenne interjúja, egy fekete kanapéval együtt.. :)

2018. jan. 27. 21:44
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Szörnyen ostoba vagy, de kb minden 2. veled egykorú liba ilyen szellemi szinten van. Azt hiszed akkor lenne csak gáz, hogy ilyen képeket raksz ki magadról ha dagadt vagy?

Hülye liba. 3 év múlva meg mész sírni a fb-ra, hogy metoo, és nem fogod érteni az okát.

2018. jan. 27. 21:54
 16/34 anonim ***** válasza:
63%
Azért ha a pasikád fel akarja venni videóra, ahogy keféltek, azt ne engedd meg, hacsak nem vagy arra is büszke, hogy milyen jól tudsz szopni.:-)
2018. jan. 27. 22:01
 17/34 anonim ***** válasza:
72%

Egyszóval 16 éves kis lotyó vagy és ott éled ki magad. Csodálkozol, ha mindenki k urvának fog nézni? Találj magadnak valami elfoglaltságot, ajánlom a tanulást.

Amúgy a kérdés hótt kamu, ilyen idióta ember nincs, ha mégis, akkor megérett a pusztulásra.

2018. jan. 27. 22:09
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked jobban fekszik az "éjszakai pillangók" élete, akkor én drukkolok neked, hogy sikerüljön minél több fogatlan öreg bácsival ágyba bújnod. :) Hajrá! :) Azt hallottam, a pénzük elvileg kárpótolni tud az undorért... Persze én inkább nem próbálom ki, de hát ugye nem vagyunk egyformák! :D
2018. jan. 27. 22:16
 19/34 anonim ***** válasza:
90%
Na én küldenélek is kifele krumplit kapálni (vagy fát vágni) hogy aztán eszedbe se jusson utána instázni meg tangaban feszíteni. Pff
2018. jan. 27. 22:51
 20/34 anonim ***** válasza:
97%

Azt ugye tudod, hogy amit felraksz egyszer a netre, főleg egy ilyen jellegű képet, ha te le is törlöd, soha nem fog eltűnni onnan?

Ráadásul nem rég láttam egy videóat ahol a dark web volt a téma /vagy deep web, nem tudom már nem is ez a fontos/ és mondta a csávó, hogy talált egy olyan oldalt ahol mindenféle közösségi oldalról vannak lementve lányok, fiúk képei ami kifejezetten a fenekükre fókuszál, vagyis finoman szólva is egy popsi imádó oldal. Mindenféle kamasz és tini fel volt téve, akinek hol így, hol úgy, de látszik a hátsó fele... tudom te azért rakod ki mert jaj de jó a sok lájk, ettől leszel valaki a senkik közt akiknek csak 10 lájkja van neked meg 100 vagy 1000... de nem tudhatod lehet te is rég óta fent vagy azon az oldalon és mindenféle perverz, kretén állat a te fekete tangás bodys feszítős képedre veri a kis csutka farkát... vagy ez se zavar? Mit takar még a meredekebb kép?

2018. jan. 27. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!