Melyiket tartanád a nagyobb riválisnak? A jóbaráttá avanzsált excsajt/pasit vagy a kihívó munkatársat/nőt? Persze mindkettő tipor a pasidért/nődért?
Valamilyen fokon szerintem mindkettő lehet nagy rivális, az előző hozzászólást annyival egészíteném ki, hogy lehet, hogy a kolleginának nagyobb az (újdonság) varázsa, őt még nem kapta meg, ezért lehet nehezebben állna ellent a delikvens. Míg a régi barátnővel valamiért vége lett, lehet nem működött a szex, vagy nem illettek össze, a lényeg, hogy őt már megkapta, egy egyszerű éjszakáért a "futott cipőt" nem kockáztatja meg.
Szóval én a kolleginára szavazok. Különben is egész nap együtt vannak.
De remélem csak elméleti síkon mozgunk, kedves kérdező :) Én egyiknek sem örülnék :)
szerencsére csak elméleti :)
Én is az érzelmi szálra gondoltam az ex kapcsán.
De a munkatársnak megvan az a pálya által kínált előnye, hogy nem lehet ellenőrizni miként is dobja be magát mert a munkahelyre én ugye nem mászkálok be.
Az ex mert azzal már volt kapcsolata és a régi "szép" emlékek felszinre törhetnek...
(engem is megcsalt annó a párom az exével gyanitottam de konkrétan csak 7 évvel később derült ki. Akkor meg már nem volt értelme hisztizni)
De a munkatársak sem veszélytelenek össze vannak zárva egész nap ki tudja mi történik...
Egyik sem rivális egy jó kapcsolatban. Ha a pasi elcsábul az a pasi és az én hibám nem a harmadiké. Én pedig olyan kapcsolatban nem időzök sokáig ahol valami nincs rendebn és nem tudjuk megoldani.
Amúgy meg nem tudom megszabni neki hogy milyen helyen dolgozzon, az viszont lehet zavaró ha túl sokat van az exbarátnővel. De én nem akarok ilyen tipikus féltékeny hárpia lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!