Temetésre kell mennem, mert egy közeli rokonom halt meg, ez a ruha jó lesz, nem kihívó egy temetésre?
Arra gondoltam,hogy fekete magassarkú,fekete hosszú nadrág,és egy fekete ujjatlan.
Olyan meleget mond,és nem akarok sem rövidujjúba,sem hosszú pólóban menni!
Persze,hogy érdekel!
Mert megtisztelem a megfelelő ruhával!
Temetésre nem illik fedetlen vállú ruhában menni. Legalábbis felénk.(Alföld) Vegyél fel szellőzős blúzt.
Ne azért, mert megszólnak, hanem tiszteletből.
Nem fognak kritizálni, mindenkinek nagyobb baja is van ennél. Tartsd be a templomba járás írott, íratlan szabályait. Fedetlen váll nem fér bele.
Nálunk szoktak ujjatlanban lenni, viszont szoknyához kizárólag fekete harisnyát vesznek...
sőt több embert láttam már nem feketében is, nem ezen múlik a gyász
részvétem:(
én egy fekete rövid ujjú pólóban mentem fekete nadrággal és cipőben
szintén meleg volt de én a hétköznapokban sem öltözöm másként csak kicsit színesebben
testvérem egy fekete ruhát vett fel ami picit térd fölé ért és az ujjatlan volt
később olvastam hogy a fedetlen vállak nem illenek se egy esküvőre se egy temetésre
de a gyászban igazán ez senkit nem érdekelt hogy ki és miben megy a temetésre csak sírtunk és sírtunk és megszakadt a szívünk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!