Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó a szülőnek, ha...

Miért jó a szülőnek, ha órákon át aláz, meg önmarcangolásba taszít?

Figyelt kérdés

Nem lett meg az egyik vizsgám, délután 4-kor mondtam meg, azóta 11-ig folyamatosan engem szidott, sopánkodott. Én meghallgattam és magamat ostorztam, őszintén nem is aludtam semmit.

Még jó, hogy nem jött elő a szokásos szövegével, hogy mekkora bol9nd vagyok, el kellene vitetni.

Tavaszi vizsgaidőszakban is ez ment, pedig ott meglett a 12 vizsga mind elsőre. Még el is futottam mérgemben, mikor ordítozott, hogy elmegyógyintézetben lenne a helyem. Ráadásul úgy pofonvágott, hogy beszakadt a dobhártyám.

Nem én választottam az egyetemet, de megbékéltem vele, bár folyamatosan kihasznál egy-két szaktársam.

De ez nem túlzás, hogy pitiáner dolgokért is órákig tartó alázás van? Aztán kikészülök, és én vagyok a bolond.

2018. jan. 27. 08:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Költözz el. Felnőttként nem vagy köteles elviselni. Miért jó ez neked?
2018. jan. 27. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem írod szülődnek milyen iskolai végzettsége van,tisztában van-e az egyetem tanulmányi nehézségivel. Vagy csak felrakta a lécet tudatlanul, és át kell ugord, még ha lábad törik is. Amíg nem élsz önálló életet, figyelembe kell vegyed a szülői elvárásokat. De hogy bolondnak minősítsen, elmegyógyintézetet ajánljon és pofont érdemelj túlzás.
2018. jan. 27. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Ja az elköltözés nem tetszik, biztosan jó dolga van otthon minden más kérdésben kérdezőnek.
2018. jan. 27. 12:44
 14/20 anonim ***** válasza:
2%
Tehát még nem szenvedsz eléggé, máskülönben lelépnél, akárhogy, te kis beszakadt dobhártyájú.
2018. jan. 27. 13:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Most ez mire jó?

De nagyon rossz, de mivel nem dolgozom, így sok esélyem sincs, egyelőre.

2018. jan. 27. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
6%
Ez csak rajtad áll. Ha már nagyon el akarsz menni otthonról, akkor kezdj el melózni.
2018. jan. 27. 14:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Igazából minden szart megúsztam volna az életemben, ha kiállok magamért.

Eddig úgu voltam vele, hogy suli végéig várok, de nagyon jó lenne, minél hamarabb dobbantani.

2018. jan. 27. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

Kollegium? Diak munka? Ne orjits meg, minimum 18 ev feletti vagy, meddig turod meg hogy anyad erzelmi hulladekka tegyen? Azonnal elkoltoznek a helyedben.. az en anyam se piskota, de ha 1x is kezet emelne ram... akkor latna utoljara az tuti...

Latszik mennyire a befolyasa alatt vagy, azthiszed annyira szar vagy, hogy nelkule nem is birnad, pedig azzal tennel magadnak a legtobbet. Koltozz barathoz, rokonhoz, vegyel ki egy kis lyuk szobat, legyen sajat penzed.. aztan vidd vegig az egyetemet kettessel mint a tobbi tudatlan diplomas..

2018. jan. 27. 15:05
 19/20 A kérdező kommentje:

Diákmunka sajnos az iskola miatt nem opció, csak nyáron, bár a mostani is elment gyakorlattal.

Annyira nagyon nem lennének rossz emberek, csak nem szabadna nekik bármit is elmondani. A pofájukba mosolyogni, hogy minsen rendben. Teljesen kicsinál, de az a baj, hogy észre sem veszi.

2018. jan. 27. 15:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha munkáról meg önállóságról van szó, a kérdező lepontozza a választ. Neki JÁR az eltartás meg az egyetem. Derék felnőtt ember.
2018. febr. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!