Miért jó a szülőnek, ha órákon át aláz, meg önmarcangolásba taszít?
Nem lett meg az egyik vizsgám, délután 4-kor mondtam meg, azóta 11-ig folyamatosan engem szidott, sopánkodott. Én meghallgattam és magamat ostorztam, őszintén nem is aludtam semmit.
Még jó, hogy nem jött elő a szokásos szövegével, hogy mekkora bol9nd vagyok, el kellene vitetni.
Tavaszi vizsgaidőszakban is ez ment, pedig ott meglett a 12 vizsga mind elsőre. Még el is futottam mérgemben, mikor ordítozott, hogy elmegyógyintézetben lenne a helyem. Ráadásul úgy pofonvágott, hogy beszakadt a dobhártyám.
Nem én választottam az egyetemet, de megbékéltem vele, bár folyamatosan kihasznál egy-két szaktársam.
De ez nem túlzás, hogy pitiáner dolgokért is órákig tartó alázás van? Aztán kikészülök, és én vagyok a bolond.
Most ez mire jó?
De nagyon rossz, de mivel nem dolgozom, így sok esélyem sincs, egyelőre.
Igazából minden szart megúsztam volna az életemben, ha kiállok magamért.
Eddig úgu voltam vele, hogy suli végéig várok, de nagyon jó lenne, minél hamarabb dobbantani.
Kollegium? Diak munka? Ne orjits meg, minimum 18 ev feletti vagy, meddig turod meg hogy anyad erzelmi hulladekka tegyen? Azonnal elkoltoznek a helyedben.. az en anyam se piskota, de ha 1x is kezet emelne ram... akkor latna utoljara az tuti...
Latszik mennyire a befolyasa alatt vagy, azthiszed annyira szar vagy, hogy nelkule nem is birnad, pedig azzal tennel magadnak a legtobbet. Koltozz barathoz, rokonhoz, vegyel ki egy kis lyuk szobat, legyen sajat penzed.. aztan vidd vegig az egyetemet kettessel mint a tobbi tudatlan diplomas..
Diákmunka sajnos az iskola miatt nem opció, csak nyáron, bár a mostani is elment gyakorlattal.
Annyira nagyon nem lennének rossz emberek, csak nem szabadna nekik bármit is elmondani. A pofájukba mosolyogni, hogy minsen rendben. Teljesen kicsinál, de az a baj, hogy észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!