Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel sokat hianyoztam az...

Mivel sokat hianyoztam az iskolabol anyam olyanokat mondd hogy elvitet ezert engem intezetbe kerulok. De egy ilyen miatt csaknem visznek el?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 05:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

Tíz óra igazolatlan után figyelmeztetést kapsz a családsegítőtől és a sulitól.

Harminc óra igazolatlan után automatikusan védelembe vételre kerül sor (kivéve, ha elmúltál 16 éves, akkor csak ejnye-bejnye), illetve anyukádtól megvonják a családi pótlékot, amit utánad kap.

A továbbiakban mind a családsegítő, mind a gyámhivatal is ellenőrizgetni fog. És ha még a továbbiakban sem jársz suliba, annak bizony lesznek következményei.

Mindazonáltal az intézetbe kerülés nem úgy megy, hogy anyukád elvitet. Ezzel próbál megijeszteni, hogy ne jussatok el a gyámhivatalig - ami baromi könnyű egyébként, főleg, hogy sok suliban a késés is igazolatlan...

2018. jan. 26. 09:48
 12/12 anonim ***** válasza:
59%
Általánosba az egyik osztálytársam volt olyan,hogy ha volt kedve akkor bejött,ha nem volt kedve akkor nem...az anyját jobban foglalkoztatták a pasik mint a gyereke,szóval abszolút nem érdekelte,hogy éppenséggel be se jár az iskolába a gyereke. Nem is igazán járt be...kiemelték őt otthonról és a nagyszüleihez került.
2018. jan. 26. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!