Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet bekerülni egy...

Hogy lehet bekerülni egy intézetbe és milyen lehet ott élni?

Figyelt kérdés
Még sosem irtam ilyen helyre de már nem tudom hogy mitévő legyek.! apukám 9éven át drogozott.! most 3 hete nem csinálja.! 9éven át folyamatosan engem okolt mindenért velem kiabált mindenért holott semmit nem csináltam. és most is ugyan ez van. már nem tudom elviselni lelkileg teljesen ki vagyok készülve. 15 éves lány vagyok.már odáig jutottam hogy a nevelő intézeten gondolkodom. anyukám nem szol bele ha apukám kiabál velem vagy valami. teljesen kirekesztettnek érzem magam mindha nem ide tartoznék. hogy tudnék bekerülni egy intézetbe? nagyon rossz lenne ott? valahogy ugy szeretném elintezni hogy anyukámék ne tudjanak rolla hogy én inéztem el ezt annak csak rossz vége lenne.! de sajnos már nem birom eleég volt.:'( segitsetek:'(
2015. ápr. 7. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Városban laksz?

Könnyen el tudod érni a Családsegítő szolgálatot vagy a gyámügyet?

2015. ápr. 7. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is családsegítő szolgálat, vagy gyámügy.
2015. ápr. 7. 19:11
 3/12 A kérdező kommentje:
igen városi vagyok el tudom érni könnyen mert már van ott egy család gondoloz de ö nem tud semmiröl sem...és nem szeretném ha a családom megtudná hogy én mire készülök:/
2015. ápr. 7. 19:12
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon rossz lenne ott! Eszedbe ne jusson! Ott aztán maximálisan ki lennél szolgáltatva. El tudom hinni, hogy rossz otthon, én sem idilli családban nőttem fel - finoman kifejezve, de hidd el, az intézetnél minden jobb.
2015. ápr. 7. 19:27
 5/12 A kérdező kommentje:
de ott meg tudom magam védeni de itt nem.!! ott nem tudnak olyan szavakkal bántani mint ithon:/
2015. ápr. 7. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Nah, már megint te... "Még sosem írtam ilyen helyre" :D :D hűen magadhoz, most is kamuzással kezded. Sosem változol.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__67175..

2015. ápr. 7. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Na, meg a másik kérdésed:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Nem kaptál még elég választ?

2015. ápr. 7. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Ne higgy a buta embereknek. Az intézet ezerszer jobb egy rossz családnál.
2015. ápr. 7. 20:05
 9/12 A kérdező kommentje:
tudjadmaa meg embeer h ki vagyok mielott linkelgetsz nekem te agyhalott....mivaan nincs jobb dolgod?? szojjal azt megbeszelhessuk.!!
2015. ápr. 7. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az intézet rosszabb, ott sokkal több ember ellen kell megvédened magad, akik sokkal kegyetlenebbek. Én nem mennék a helyedben. Próbálj meg inkább kevesebbet otthon lenni. Én sem éreztem magam soha jól a családomban és inkább sose jártam haza.
2015. ápr. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!