Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet bekerülni egy...

Hogy lehet bekerülni egy intézetbe és milyen lehet ott élni?

Figyelt kérdés
Még sosem irtam ilyen helyre de már nem tudom hogy mitévő legyek.! apukám 9éven át drogozott.! most 3 hete nem csinálja.! 9éven át folyamatosan engem okolt mindenért velem kiabált mindenért holott semmit nem csináltam. és most is ugyan ez van. már nem tudom elviselni lelkileg teljesen ki vagyok készülve. 15 éves lány vagyok.már odáig jutottam hogy a nevelő intézeten gondolkodom. anyukám nem szol bele ha apukám kiabál velem vagy valami. teljesen kirekesztettnek érzem magam mindha nem ide tartoznék. hogy tudnék bekerülni egy intézetbe? nagyon rossz lenne ott? valahogy ugy szeretném elintezni hogy anyukámék ne tudjanak rolla hogy én inéztem el ezt annak csak rossz vége lenne.! de sajnos már nem birom eleég volt.:'( segitsetek:'(
2015. ápr. 7. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az ugyeletes bolond megint elokerult...

NE VALASZOLJATOK NEKI, MINDEN HETEN FELTESZI EZT A KERDEST MAS MEGFOGALMAZASBAN! Tiszteletlen, buta kis taknyos. Nem érdemli meg a segitseget!

2015. ápr. 8. 06:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Már megint kibújik a szög a zsákból, te ki idegbeteg! Mikor húzol már el a gyakoriról? Mondtuk már többen is, hogy inkább a tanulással foglalkozz, mert buta vagy, mint a föld!
2015. ápr. 8. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!