Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyukám...

Mit csináljak, ha anyukám mindent csípősen főz, én meg nem bírom megenni?

Figyelt kérdés

Tényleg majdnem mindenbe rakja a csípős paprikát, még a forralt borba is azt tesz, ha csinál.

Én gyűlölöm ha lángol a szám evés közben, nem érzek ízeket, és folyik az orrom...

Mondtam már neki, de szerinte ez adja meg az étel "igazi ízét", nem tudtam eddig rábeszélni, hogy hagyja ki a paprikát a kajákból.

Mit tehetnék, hogy végre finomat ehessek?? Hogy lehetne leszoktatni erről?

2018. jan. 15. 12:35
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Lehet nem olvastad: nem engedi, hogy más főzzön rajta kívül. Pedig párszor már főztem a nagymamámmal és tetszett...

Előzőek:

Azt mondja így jobban belefő az íze, finomabb mintha utólag rakná bele..

Megeszek belőle pár falatot + a köretet ha az normális..

2018. jan. 15. 13:41
 22/39 anonim ***** válasza:
88%
kezdj éhségsztrájkba vagy rendelj kaját magadnak
2018. jan. 15. 13:47
 23/39 anonim ***** válasza:
11%
Az erőset nem lehet utólag bele tenni, az már nem olyan.
2018. jan. 15. 13:51
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

És ha mondjuk egy nagy fazék helyett két kis lábosban főzné meg a kaját? Az egyiket fűszerezi, a másikat nem. Annyi gáz nem visz, hogy gond legyen.

Cserébe a mosogatásba besegítesz, hiszen kétszer annyi lesz. :)

2018. jan. 15. 13:52
 25/39 anonim ***** válasza:
79%
Kis tálba kulon csipos,mindenki belekevri magának,ilyen egyszeru lenne.
2018. jan. 15. 13:52
 26/39 anonim ***** válasza:
32%

Mégis, mit csinál, ha főzöl magadnak?

Kiborítja az ételt? Kiabál? Ugyan, később ennél nagyobb gondjaid is lesznek.

2018. jan. 15. 14:03
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyámnál a sózással volt így.

Mindent túlsózott és bizony ő sem engedett minket a konyhába, nyilván amikor nem volt otthon, akkor megoldottuk tesómmal. Dugd el a csípőset főzés előtt.

Nálunk amúgy többszöri, udvarias "nagyon finom volt, csak lehetne kicsit kevesebb sót belerakni" megoldotta.

2018. jan. 15. 14:04
 28/39 A kérdező kommentje:

Igen, ezeket, meg nem enged utána sehova 1-2 hónapig, meg volt hogy pofont kaptam.

2018. jan. 15. 14:06
 29/39 anonim ***** válasza:
68%

Pedig, ha veszekedés is van belőle, errefelé keresd a megoldást, hogy magadnak főzöl.

Ha kiborítja az ételt, akkor megmondod, hogy fel is takaríthatja. Te meg utána elölről kezded.

Ha minden nap csinálod, akkor előbb-utóbb bele fog fáradni.

Ha nem állsz ki magadért, akkor egész életedben mások lábtörlője leszel!

Basszus, mi az, hogy az Ő KONYHÁJA??? A konyha a lakás része, ami mindenkinek az otthona. Még jó, hogy valamelyik családtag nem találja ki, hogy a WC meg az ő WC-je és más nem használhatja!

2018. jan. 15. 14:18
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezeket, meg nem enged utána sehova 1-2 hónapig, meg volt hogy pofont kaptam.

Azért mert főztél magadra. Úgy látom a csipos kaja a legkisebb problémád. Anyukádnak nagyobb problémája van valoszinu,sajnos a fejében. :(

2018. jan. 15. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!