Eltilthatják-e egy 16.5 éves lány szülei lányukat a 27
éves barátjától, úgy hogy a szülők irigyek a 2 fiatal
felhőtlen boldogságára, amit a szülők nem tudnak
viszonozni a lányuk felé ( valójában nem is akarják)?
Figyelt kérdés
A szülők Mezőgazdasággal foglalkoznak, es elég konzervatívak az uj dolgokkal szemben. A fiú és a lány a messzemenőkig megérti egymást, hiába a nagyobb korkülönbség, nagyon egy húron pendülnek. Vita nélküli a kapcsolatuk. A lány hazaérve a suliból, belép a házba, köszön, megkérdezi miújság, hogy vannak. A szulok mintha eszre sem vennék. A 20 éves nővért agyon imádják, nagyon megy a kivételezés. Hozzáteszem Neki barátja sem volt eddig. Ő mindent megkap, a lány szinte semmit. A fiúval megbeszélték hogy a fiúhoz költözhet, aki a megerto szüleivel él egy haztartasban. Kérdésem: megoldható ez a dolog a gyámhatóságon keresztül úgy, hogy a lány szülei beleegyezése nélkül menjen. Mert a sok stressz miatt tanulnia is nehezebb a lánynak. Rengeteg érv mellette szól. Segítségeteket köszönöm.
16 évesen nem fiúztam, de ha egy 27 éveshez akartam volna költözni, akkor még a nem normális szülőknek is igazuk lett volna, hogy nem hagyják.
2018. jan. 18. 21:25
72/95 anonim válasza:
"16 évesen nem fiúztam," - gondolom, 17 évesen se... hogy miért nem lepődök meg...:)
Ha fiúztál volna, akkor lett volna nagyjából két lehetőség, nevezetesen, hogy a szüleid nem szólnak bele - és akkor kialakulnak a józan kompromisszumok - vagy elkezdenek tiltani, és akkor vagy behódolsz, vagy robbantasz. (nyilván ennek is sok árnyalata van)
2018. jan. 18. 23:15
73/95 anonim válasza:
I
2018. jan. 19. 15:10
74/95 anonim válasza:
Bakker, 42 éves vagyok, tizenéve külföldön, több ezer km -re - anyám így is beleszól(na) mindenbe. ..ahogy meg is teszi, ha hazamegyek látogatóba, miért van hosszú hajam, miért ezt a ruhát vettem fel, stb. De abban igaza lett volna, hogy 16 évesen ne költözzek össze egy 27 évessel, hogy a szülei eltartsanak.
2018. jan. 19. 17:56
75/95 anonim válasza:
Utolsó, tudod azt kellene megérteni, hogy ilyenkor egy szülő pont azáltal nem hagy más választást, hogy beleszól mindenbe, és ezzel eljuttatja a gyerekét az "akárhova, csak innen el" állapotba.
2018. jan. 19. 18:21
76/95 anonim válasza:
Nem is megyek haza sűrűn, és akkor is keveset vagyok anyámmal.
De ennek semmi köze ahhoz, h egy 16 éves ne költözzön egy 27 évessel össze.
2018. jan. 19. 22:07
77/95 anonim válasza:
#76, akkor szerinted mit tegyen, hogy végre megszabaduljon a párkapcsolatába beleugató "csak jót akaróktól"???
(tudom, tudom, ne költözzön össze, meg egyébként is Karthagot le kell rombolni... „Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam”)
2018. jan. 19. 22:14
78/95 anonim válasza:
Khmmm,ezt a szennyet ne nevezzük párkapcsolatnak..
2018. jan. 19. 22:28
79/95 anonim válasza:
Azért, mert neked nem tetszik, utolsó?
2018. jan. 19. 22:30
80/95 anonim válasza:
Akkor meghúzhatom a 16,5 éves lányodat, ha beleegyezik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!