Eltilthatják-e egy 16.5 éves lány szülei lányukat a 27 éves barátjától, úgy hogy a szülők irigyek a 2 fiatal felhőtlen boldogságára, amit a szülők nem tudnak viszonozni a lányuk felé ( valójában nem is akarják)?
Aki majdnem 30 évesen kamasz kislányokra hajt, az pedofil és kész, mondjon bármit is a jogszabály. A perverz az perverz.
Nyilvánvaló volt, hogy vagy a kislány, vagy a pedo írta ki a kérdést, nagyon cselesen úgy, mintha másról lenne szó.
BIZTOS engedélyezni fogja a gyámügy, hogy a gyerek a palijához költözzön, mert a csúnya gonosz szülei nem kérdezik meg tőle, hogy milyen volt a suli aznap...
A kislánynak üzenem, talán nem 30 éves fa**okat kéne szopkodni meg anyádék ellen lázadozni, és máris jobban menne a tanulás.
Te vagy a srác, igaz?
Azért a 16.5 év kivan hangsúlyozva! Ma viszont már 16.503 éves !!!
Amúgy szégyent hozol a családodra, magadat leírod 0-ra, a lányról meg ne is beszéljünk.
27 évesen kajak csak ennyire futja?
Legalább annyi eszed lenne, hogy titokban tartjátok a dolgot... De kár a tanácsért számodra, nem érdemled meg.
Tőlem csináljad a maunika show-t. Istenem hogy lehet valakinek ennyi esze.
Én 23/F vagyok, 16 évessel talán belemennék valamilyen kapcsolatba, ha nagyon bejönne. De nyilvánosan biztosan nem vállalnám fel, megnézhetném magamat utána. A nem létező imidzsem durván mínuszba menne át...
Én kivizsgáltatnám a csávót, mert nem normális ha valaki az ő korában gyerekekre izgul.
A kislány szülei helyében én se lelkesednék. A csávó szüleivel is komoly gond lehet ha mosolyogva nézik hogy a pici beteg fiacskájuk odaköltöztet még egy gyereket a nyakukba.
Gondoljunk bele, a pasi gyerekekre izgul, anyuci szoknyáján lakik...ez mindenre vall csak egészséges lélekre nem.
Ja, nagyon irigyek lehetnek.
Szánalmas, akinek 27 évesen annyiban kimerül a csajozás, hogy csak egy kislányt tud rávenni, hogy széttegye - mert másra miért kéne egy középiskolás neki? - az egy lúzer.
Ja, sok érv, persze. Azon kívül, hogy bármikor lefekhetnek egymással - míg a srác nem talál egy másik hülyíthető szűzpuncit - mi az a sok érv?! :D
Kérdező, mi 17/33 évesen kezdtük - 21 éve:)
A kérdésedre válaszolva egyfelől őszintén sajnálom, hogy vannak még ilyen szülők, akik azt hiszik, hogy ráerőszakolhatják a saját véleményüket/értékrendjüket a gyerekükre - szerencsére nálunk ilyesmi anno fel sem merült, mint lehetőség.
Másik oldalról a szülők persze sok mindennel próbálkozhatnak, de őszintén szólva ez már a lányon múlik, hogy mennyire fontos neki a kapcsolat, mennyire hajlandó felvállalni érte konfliktusokat a szüleivel. Ha hajlandó, akkor a szülők hosszabb távon nem sok mindent tudnak tenni a kellemetlenkedésen kívül...
A költözés elvben megoldható, gyakorlatban viszont nem túl sanszos a hivatalos út úgy, hogy a szülők ellene vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!