Eltilthatják-e egy 16.5 éves lány szülei lányukat a 27 éves barátjától, úgy hogy a szülők irigyek a 2 fiatal felhőtlen boldogságára, amit a szülők nem tudnak viszonozni a lányuk felé ( valójában nem is akarják)?
56os, abban mi a különleges, hogy majdnem 30 éves korára az ember már nem a bulizásnak él? speciel én pont kb 26-27 éves koromban kezdtem abbahagyni, tudod, felnő az ember.
a bulizás pont a huszonéveseknek való, nekem nincs is gyerekem, mégse vágyom már (pontosan olyan 27 éves korom óta) nagy bulikra - évente pár alkalom, és az se egész éjszakás, mint régen. ahogy idősödik az ember, nő be a feje lágya, ha gyerek van, pláne nem vágyik vad bulikra - ennek huszonévesen van az ideje.
meddig óhajtasz huszonéves életet élni?
54es, egy 16 évesnek persze, hogy nem az egzisztencia körül forog a világ, neki a világ a szülők, barátok, iskola.
még jó, hogy imponálni fog neki egy felnőtt, aki dolgozik, saját jövedelme van, esetleg lakás, kocsi, anyuci-apuci nem szabja meg, hogy mikor hova menjen, mit csináljon.
egy 30 évest ez nem fog lázba hozni - ezt ő is hozza (jó esetben.
könnyű így kislányokat megszédíteni.
ja, és a kérdéshez.
valami hihetetlen dedós a kérdésfeltevés is. a húsz éves nővért agyon imádják, és mindent megkap, a lány meg semmit? ja, roppant hihető. és az hogy jön ide, hogy a nővérnek volt-e barátja, vagy sem?
Akkor hadd legyek az ördög ügyvédje.
Anno 17 évesen egy 25 éves fiúval jártam egy ideig. Hogy miért? Én már dolgoztam, volt pénzem, és egy felnőttel elmehettem olyan helyekre, amikre a többi srácnak nem volt pénze!
A lányom most szerelmes egy szintén 25 éves fiúba (nincsenek együtt). Tudjátok, miért? Ő érett gondolkodású (18 éves egyébként), de a korosztályának a srácnak gyerekek.
Ha már a 16 éveseknél összahasonlítod a fiúkat, meg a lányokat, ijesztő a különbség!
És még egy: miért kell ennyire elfelejteni, milyen volt 16 évesnek lenni? Hölgyeim, és Uraim, tessék már magatoknak tenni egy kis időutazást!
22 évesen nekem is volt 17 éves "barátnőm".
Nem kellett neki könyörögni, ha hívtam, jött velem.
Az idősebb korosztály meg sz@rt a fejemre.
Mára azért ez másképp van.
"És még egy: miért kell ennyire elfelejteni, milyen volt 16 évesnek lenni? Hölgyeim, és Uraim, tessék már magatoknak tenni egy kis időutazást!"
hát én határozottan nem akartam 16 évesen összeköltözni egy 27 évessel, az ő szülei nyakára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!