Eltilthatják-e egy 16.5 éves lány szülei lányukat a 27 éves barátjától, úgy hogy a szülők irigyek a 2 fiatal felhőtlen boldogságára, amit a szülők nem tudnak viszonozni a lányuk felé ( valójában nem is akarják)?
Nem akarok ítélkezni.De normális 27 évves felnőtt(!) ember nem kezd egy 16 évess.Aki pedig hurrog hogy "jajj szerelem meg ilyenek" az tuti egy ilyen kapcsolatban van és ámítja magát hogy semmi para.
Valami oka van annak hogy nem kezd a férfi vele hasonló korú nőkkel.
"Valami oka van annak hogy nem kezd a férfi vele hasonló korú nőkkel." - persze... többnyire gondolom az, hogy a hasonló korú nők között nem talál olyant, aki megfelelne neki, viszont talál egy nálánál fiatalabbat, akivel jól érzi magát, akibe beleszeret.
Például ez egy elég jellemző ok lehet.
Ezt csak alátámasztani tudom, utolsó. Amikor én voltam párkereső helyzetben (30-as éveim eleje) nem éltem semmiféle előzetes elvárással a kort illetően. Ehhez képest azt tapasztaltam, hogy az általam megismert hasonló korú egyedülálló nők vagy a meglévő gyereküknek kerestek apapótlékot, vagy ketyegett a biológiai órájuk és az első randin az esküvőnél meg a gyereknél tartottak, vagy teljesen számító módon keresték a számukra megfelelő egzisztenciát, és állásról, lakásról, fizetésről érdeklődtek. Én meg nem hiszek az olyan kapcsolatban, ahol két önálló egzisztencia kerül össze babaprojekt-célból, és egyáltalán, nem szeretem a számító embereket.
(biztos van másféle 30 körüli nő is, de gyanítom, hogy azok rég kapcsolatban éltek:) - nekem legalábbis csak ilyenekkel sikerült megismerkednem abban a 2-3 évben. Viszont fiatalabban találtam olyanokat is, akinek az volt a lényeg, hogy jól érezzük magunkat egymással, és közösen építsük a saját életünket, akiknek nem a karrier-egzisztencia-picibaba körül forgott a világ.
Utolsó, ezek a témák inkább akkor játszanak, ha kiderül, hogy a veled egykorú választottadnak van egy kisiskolás korú(!) gyereke.... akkor viszont fullba kapod... van haverom, aki járt így egy időre...
De segítek neked, mondok megtörtént példát. Mondom, menjünk ki 2-3 napra a fesztiválra lazulni egy kicsit.
A, (velem egykorú) "persze, jó lenne, de nem ér rá, mert a ...." (gyerek, munka, bármi)
B, (velem egykorú) "öreg vagyok én már ahhoz..." - komolyan, így.
C, (16-20) "persze, menjünk, hazaugrok szólni meg pár dologért, és akkor 6-kor a..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!