Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetbe kerültem, ahol nagyon tehetetlen vagyok. Anyámék szeretnének egy olyan telefont nekem, amit egyáltalán nem használnék ki, felesleges és porcsékolás lenne számomra. Ezt elmondtam nekik, akkor is akarják... Nem merem határozottan elmondani nekik, hogy nem kell mert akkor a barátnőmre fogják hogy ő magyarázta tele fejem, mert neki nem lehet ilyen telefonja és irigykedne stb... Amikor csak szerinte is az a véleménye hogy nem használnám ki. A barátnőm szar helyzetben él...

Ha elmondom Apámnak az igazságot akkor ideges lesz, ki akad és ennyi, rosszba van velem...

Mit tegyek?

2018. jan. 10. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor add nekem. :P
2018. jan. 10. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Inkább örülnie kellene barátnődnek hogy ilyen telefonod lenne, nem pedig irigykednie... szerintem valójában erről van szó melyen valahol...

Inkább itt tényleg erről van szó. Egyébként meg inkább 7legyen, honnan tudod idővel sokkal jobban jársz vele...

2018. jan. 11. 06:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Cseréljünk:-D Megveszik neked a 7est, te odaadod nekem, én meg cserébe odaadom neked az 1 hónapos 6s-emet:-D MIndenki jóljár:-D

Viccet félretéve, nehéz helyzet:Ha nem tudod őket észérvekkel meggyőzni, akkor engedj, annyit nem ér egy hülye telefon hogy feszült legyen közöttetek a viszony.

2018. jan. 11. 07:07
 14/17 anonim válasza:
ehh, egy olyan telefonon megy a feszkó, ami státuszszimbólum az ostobák körében és nem ér amúgy egy kalap szart sem, nekem nokia butatelefonom van, és inkább IDŐT szánok a szeretteimre....
2018. jan. 12. 14:12
 15/17 A kérdező kommentje:
igazad van, csak az a gond hogy itt vannak azért más mélyebb problémák is.
2018. jan. 12. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Add oda a telefont a barátnődnek.
2018. jan. 13. 00:17
 17/17 A kérdező kommentje:
hidd el megtenném, de viszont azt a szüleim nem engedik
2018. jan. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!