Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Adott egy 21 éves lány aki szeretne velem élni és persze én is ezt szeretném.Viszont a szülei teljesen korlátozva tartják,mert van egy kisebb pszichés betegsége amire szed gyógyszereket is és nem szokott vele gond lenni,és nekem telne az ő gyógyszereire s hogy eltartsam arra is.Ilyenkor mi tehendő legyek mert van egy olyan érzésem hogy nem akarják jóformán soha elengedni elköltözni őt amit más szavakkal ugyan de célozgattak rá.Szerintem nem normális hogy valakit bezárva tartanak mert van egy kis betegsége s mai napig úgy kezelig mint egy tini lányt mindig időhöz van kötve meg ilyenek és ezt nagyon nehezen viseli szeretne költözni hozzám mégsem engedik? Ilyenkor mit lehet tenni?Mert erőszakhoz nem akarok folyamodni.

2017. dec. 4. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
18évesen nagykorú lett, oda megy ahová akar. Feltéve hogy nincs gyámság alatt.
2017. dec. 4. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fogja magat ,öszeszedi a cucait aztan lelép ,ennyi. Ha hagyja magát ,persze h nem engedik.

n25

2017. dec. 4. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Odakötözték a konvektorhoz? Mert ha nem, akkor összecsomagol és hozzád költözik. Ennyi.
2017. dec. 4. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Ez olyan, mintha venni akarnál egy csajt magadnak...fizetek mindent-eltartom:D

Adnád gyerekedet, ilyennek?

Ha meg a csaj nem megy magától hozzád, akkor valójában nem is akar, hiába mondogat mást...

A másik, hogy már az erőszak gondolata is fejedben, az is sokat mondó rólad.

Tudod, ami nem megy, azt nem kell erőltetni...keress mást magadnak, akit nem kell eltartani sem s saját akaratából költözne...vagy ilyen nincs is számodra?

2017. dec. 4. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló egy se#garc vagy :/ a szülei nem engedik ő minden áron velem akar élni..
2017. dec. 4. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Pedig a nègyesnek igaza van! Ha mindenáron veled akarna élni, akkor már veled élne! Felnőtt ember! És tényleg olyan, mintha meg akarnád venni! Ő mit tenne ehhez a kapcsolathoz?
2017. dec. 4. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

# 5

Neked is csak pénzed van, fejedben sötétség s hatalmas pofád...

Szülei helyében én kipofoználak a kerületből is...vedd már észre magad, tök gáz vagy...

2017. dec. 4. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, nem értem ezt az oldalt. Miért kell letámadni kérdezőt? A csaj kisebb pszichés betegségben szenved, nem rendelkezik olyan érdekérvényesítő eszközökkel, mint más fiatal. Nyilván jobban kötődik a szüleihez, nyilván számít neki az ő akaratuk is. Az meg, hogy kérdező el akarja tartani, szintén természetes, mert nem hiszem, hogy a csaj olyan munkát képes végezni, amiért teljes értékű fizetést kap, amiből meg tudna élni.
2017. dec. 5. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!