Miėrt kell mėg ilyenkor is a gėpet nyomni?
Igazad van. Bár szerintem inkább fordítva szokott megvalósulni a dolog, de a ti helyzetetek még elkeserítőbb. Mindenesetre tisztelendő, ahogy hozzáállsz a témához.
25f
Én nem vagyok társasági ember, és ez az ünnep amúgy is keresztény ünnep. És nekem már nem jelent semmit.
Több okból is. Pl, hogy annak idején, 2009. december 23.-án éjjel körül került anyum kórházba, ahol leállt a légzése, agyi vérkeringése, újra kellett éleszteni. Majd 27.-ig nem volt magánál. Mozgott, nyitva volt a szeme, de nem volt tudatánál. 27.-én tért magához. Majd január 3.-én elhunyt.
Sajnálom utolsó!
Kedves Kérdező! Nézd, ma már 2017-et írunk, semmi nem olyan mint régen volt. De egyébként, ha belegondolsz őszintén, mit lehet csinálni ezen a sz*ros 2 napos ünnepen? Enni, inni, ajándékozni... Vagy még max egy este leülni társasozni. De ezen kívül? :D Még egy jó filmet nem láttam vasárnap óta a tévében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!