Miėrt kell mėg ilyenkor is a gėpet nyomni?

Figyelt kérdés
Miėrt vannak olyan szülök akik mėg karácsonykor is a netet nyomkodják?Csak enni ės ajandėkozni jönnek ki pár percre aztán meg órákig nyomják a netet.Amikor ez az ünnep elvileg a családról szólna?Apum ilyen ra szóltam,hogy hėkás jó lenne ha nem egėsz nap bent nyomná a netet de mint aki meg se hallja nyomja tovabb.Ėn csak ez a kėrdėst írom ki ės ennyit le is lėpek a netről de muszáj volt kiírnom magamból mert annyira felidegesìtett,hogy felnőtt fėrfi lėtėre nem kėpes elszakadni pár napra a nettől.Tegnap is a szentestėt vėgig gėpezte.Titeket is zavarna vagy túl reagálom?
2017. dec. 25. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Igazad van. Bár szerintem inkább fordítva szokott megvalósulni a dolog, de a ti helyzetetek még elkeserítőbb. Mindenesetre tisztelendő, ahogy hozzáállsz a témához.

25f

2017. dec. 25. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a szép új világ, ahol a családi, baráti kötelékéket a fogyasztói társadalom igyekszik feloldani.
2017. dec. 25. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok társasági ember, és ez az ünnep amúgy is keresztény ünnep. És nekem már nem jelent semmit.

Több okból is. Pl, hogy annak idején, 2009. december 23.-án éjjel körül került anyum kórházba, ahol leállt a légzése, agyi vérkeringése, újra kellett éleszteni. Majd 27.-ig nem volt magánál. Mozgott, nyitva volt a szeme, de nem volt tudatánál. 27.-én tért magához. Majd január 3.-én elhunyt.

2017. dec. 25. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom utolsó!

Kedves Kérdező! Nézd, ma már 2017-et írunk, semmi nem olyan mint régen volt. De egyébként, ha belegondolsz őszintén, mit lehet csinálni ezen a sz*ros 2 napos ünnepen? Enni, inni, ajándékozni... Vagy még max egy este leülni társasozni. De ezen kívül? :D Még egy jó filmet nem láttam vasárnap óta a tévében.

2017. dec. 26. 00:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán azért,mert az szórakoztatóbb!
2017. dec. 26. 02:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy mert itt a szülők a gyerekek.
2017. dec. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!