Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szólnom kéne a páromnak, hogy...

Szólnom kéne a páromnak, hogy a gyereke ilyet csinált?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy fia, 11 éves és nálunk töltött két napot. Az apja dolgozott, így én voltam otthon vele. A gyerek bent játszott a macskákkal, és én bementem, mert azok furcsán nyávogtak. Hát azért, mert a gyerek harapdálta őket. Rögtön rászóltam, és megkérdeztem miért csinál ilyet, hisz látja, hogy fáj a macskának. Azt mondta, hogy de hát a macskák is így játszanak egymással, és esküdött, hogy nem harapott erősen... Aztán elmagyaráztam neki, hogy ilyet ne csináljon többet, mert ezzel fájdalmat okoz neki, és ha játszani akar velük, akkor ott vannak a játékok. Nem szóltam erről az apjának, de nem tudom helyesen tettem-e. Nekem elég furcsa, hogy egy 11 éves gyerek nem tudja, hogy így nem játszunk állatokkal. Szerintetek mit kéne tennem?

N/26

2018. jan. 4. 13:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
48%
Én elmondanám, az apja, tudjon mindenről.
2018. jan. 5. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!