Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a párom exe...

Normális, hogy a párom exe naponta irogat a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 3 éves lánya. Egy éve vagyunk együtt, kint élünk külföldön.

Az exe 2 naponta irogat, hogy mi van a gyerekkel. A legapróbb dolog miatt is. Az elején még nem szóltam de már kezd nagyon zavarni, hogy óranon át beszélgetnek erről.

Arról nem beszélve, hogy mindig kitalál valamit amit kell venni a gyereknek és lehúzza a páromról a penzt a gyerektartás mellett.

Szerintetek ez normális?

2018. jan. 4. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%
sZERINTEM EZ ADDIG NORMÁLIS,MIG A KÜLÖNÉLÖ SZÜLÖNEK,JELEN ESTBEN APUKÁNAK,nincs párja.attol függetlenül,hogy a gyerek közös,senki nem szivesen venné,ha a párja és az ex szinte napi szinten beszélgetnének.Én is elváltam,és már ujraházasodtam,ahogy a férjem is,mindkettönknek van elözö házasságbol született gyermeke,és bizony én sem nézném jo szemmel,hogy ha az exel ennyit beszélgetne.Akkor nem kellett volna elválni,ha ilyen szinten még kapcsolatot akarnak fenttartani.Akár gyerekröl van szo,akár nem.Hetente egysazer maximum.
2018. jan. 4. 14:50
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem váltak volna el, valószínűleg mindennap látná a lányát, de mivel ez már nincs, hát más módon tartja vele a kapcsolatot. Én ebben nem látok semmi rosszat. Az más tészta, ha jókora összegeket pumpol a párodtól az ex haszontalan dolgokra.
2018. jan. 4. 15:27
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Persze hogy az. Az egyetlen ami itt nem normális az a te hozzáállásod. Tudtad hogy mibe kezdesz bele most már nem kell a rinya.
2018. jan. 4. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

A gyerek egy olyan boldogság, ami egy életre összeköt két embert!

Neked kellett csomagos ipse!

2018. jan. 4. 17:32
 15/17 anonim ***** válasza:
29%

Nem normális, mivel neki már ott vagy Te is. A napi szintű telefonálgatás sem lenne normális, nemhogy órákon át... És amikor a gyerek nagyobb lesz, elég megbeszélni a felnőttekre tartozó dolgokat, többit meg lehet beszélni magával a gyerekkel.

A gyerektartás azért van, hogy lássa el belőle (részben!!) a gyereket, mert nyilván a gyerektartás kétszereséből (mert hát ugye felét anyukának kell állni) nem lehet. De ez nem ok, hogy minden baromságra lehúzza a gyerek apját. Az hogy elváltak és a gyerektartás mellett még vesz ezt-azt, az rendben van. De nem minden baromságot, amit anyuka kitalál. Szerintem ezt időben állítsd le. Mert ez most még "elmegy" ha nagyon akarod, de majd mikor lesz saját közös gyerek, akkor nem fogod ezt tűrni és akkor lesznek nagy vitatkozások. Hozzáteszem jogosan, mert gondolom a közös gyereknek sem lesz megvéve minden baromság az első szóra.

2018. jan. 4. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
30%

Egy bizonyos fokig igen, de ez már a túlzott kategória szerintem. Egy hogy pumpolja direkt pénzzel, illetve ezt az ex nagyon is tudatosan csinálja.

Vagy titeket akar széttúrni a gyereket felhasználva és jót nevet a markában vagy pedig vissza akarja szerezni a párod.

2018. jan. 6. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
35%
Ha már külföldön él apuka ilyen kisgyerek mellett, az a legkevesebb, ha a gyerektartáson felül ad plussz pénzt. Abba senki nem gondol bele, hogy így az anyának kell egyedül megoldani mindent? Ez pénzben fel sem mérhető, max kárpótlásnak tekinthető. Vállaltak ketten egy gyereket, akkor tessék a felelősséget is vállalni érte. A napi telefonbeszélgetés meg anyuka jófejsége, mert egyáltalán nem lenne kötelező tájékoztatnia semmiről.
2018. jan. 8. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!