Normális, hogy a párom exe naponta irogat a gyerek miatt?
A páromnak van egy 3 éves lánya. Egy éve vagyunk együtt, kint élünk külföldön.
Az exe 2 naponta irogat, hogy mi van a gyerekkel. A legapróbb dolog miatt is. Az elején még nem szóltam de már kezd nagyon zavarni, hogy óranon át beszélgetnek erről.
Arról nem beszélve, hogy mindig kitalál valamit amit kell venni a gyereknek és lehúzza a páromról a penzt a gyerektartás mellett.
Szerintetek ez normális?
A gyerek egy olyan boldogság, ami egy életre összeköt két embert!
Neked kellett csomagos ipse!
Nem normális, mivel neki már ott vagy Te is. A napi szintű telefonálgatás sem lenne normális, nemhogy órákon át... És amikor a gyerek nagyobb lesz, elég megbeszélni a felnőttekre tartozó dolgokat, többit meg lehet beszélni magával a gyerekkel.
A gyerektartás azért van, hogy lássa el belőle (részben!!) a gyereket, mert nyilván a gyerektartás kétszereséből (mert hát ugye felét anyukának kell állni) nem lehet. De ez nem ok, hogy minden baromságra lehúzza a gyerek apját. Az hogy elváltak és a gyerektartás mellett még vesz ezt-azt, az rendben van. De nem minden baromságot, amit anyuka kitalál. Szerintem ezt időben állítsd le. Mert ez most még "elmegy" ha nagyon akarod, de majd mikor lesz saját közös gyerek, akkor nem fogod ezt tűrni és akkor lesznek nagy vitatkozások. Hozzáteszem jogosan, mert gondolom a közös gyereknek sem lesz megvéve minden baromság az első szóra.
Egy bizonyos fokig igen, de ez már a túlzott kategória szerintem. Egy hogy pumpolja direkt pénzzel, illetve ezt az ex nagyon is tudatosan csinálja.
Vagy titeket akar széttúrni a gyereket felhasználva és jót nevet a markában vagy pedig vissza akarja szerezni a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!