Milyen anya, aki ilyeneket mond a gyerekének?
Figyelt kérdés
"Nehogy már a saját sz@romnak könyörögjek!"
"nehogy már a saját sz@rom miatt idegeskedjek!"
2018. jan. 3. 13:30
11/20 anonim válasza:
És miért veled takaríttatja ki az egész házat? Mert az oké hogy pl megkér hogy segíts neki, de hogy mindig te takarítod.
Mondjuk nálam ez lenne az a pont ahol nem érdekelne hogy az anyám, én elfordulnék tőle teljesen.
12/20 anonim válasza:
Elég gyenge lelkű vagy akkor utolsó!
13/20 anonim válasza:
Hálisten hogy te biztos erős vagy. Ki kérdezett téged amúgy?
Te meg egy gyökér vagy ha elnézed az anyádnak ha ilyet mond rád.
14/20 anonim válasza:
Egy elmebeteg, hülye r¡banc az ilyen, akit felkéne pofozni, többször is. Sajnállak hogy ilyen anyád van. Amúgy nem tudsz valahova elköltözni? Kolesz, albi, normális rokon, esetleg haver vagy barát/barátnő? Vagy ha szüleid elválnak akkor mehetnél apukádhoz. Amúgy mit képzel, ki vagy te, a csicskája?
17/20 anonim válasza:
Az én anyám is mondott ilyeneket, még tesóméknak most is, mert én már férjhez mentem. Az ilyen anya az nem anyának való, tudom, hogy mit érzel,nekem akkor mondta, mikor nem mosogattam el, de hasonló mondatok még ma is megragadtak bennem pl.:"én sz.rtalak a világra, én parancsolok neked". Amit tehetsz,hogy tűrsz neki, és ha majd neked is lesz gyermeked, tudod mit nem fogsz mondani neki.
18/20 anonim válasza:
Szar. Sok benne a frusztráció, korábbi sérelem, és rajtad vezeti le. Hasonló mutterom van, fizikai erőszakkal és ármánnyal megspékelve :D Engedd el, nem lesz jobb...
19/20 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek ez a szavajárása. Tud csúnyábbat is mondani, de semmivel nem rosszabb anya, mint millió másik. Szereti és támogatja a gyerekeit.
20/20 anonim válasza:
A svédeknél és a norvégoknál ilyenkor csak el kell panaszolnod az illetékes szervnek a dolgot, és azonnal egy normális nevelőcsaládhoz helyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!