Mivel egy általános iskolában tanultam, és jelentkeztem egy gimnáziumba a környéken,felvették és ebben a tanévben már ebben a gimnáziumban tanulok.Anyukám,apukám mindig is figyelte a jegyemet,fontosnak tartják.
Nos mivel gimnázium nem egy általános iskolai szint.
Miért kéne bármit is tenned? Amikor én mentem hatosztályos gimnáziumba, nálunk előre megmondták, hogy teljesen normális és természetes, ha a gyerekek érdemjegyei eggyel rosszabbal lesznek, itt a 4-es valóban jónak számít. Az első év főleg különösen nehéz, hiszen most találkozol az új fajta rendszerrel, a másféle számonkérésekkel, oktatással, és ehhez hosszabb idő alkalmazkodni. Tudsz tanulni abból, mi nem megy annyira, és a második félévben tudsz javítani. Ha szorgalmas vagy és igyekszel, jó esetben a szüleid sem fognak problémázni. Te szégyenkezel a jegyeid miatt, vagy a szüleid szidtak le?
2018. jan. 2. 19:24
2/7 anonim válasza:
1. Tanulj meg fogalmazni.
2. Olvasd át és javítsd ki, amit írtál, mielőtt közzé teszed.
2018. jan. 2. 19:25
3/7 anonim válasza:
Kezd el olvasni. Tanulj meg magyarul, aztán kezd el tanulni gimnáziumi szinten
2018. jan. 2. 19:31
4/7 A kérdező kommentje:
Azta telefonról írtam és beletrollkodott a Google..#1nek Igazából szüleimet zavarja én meg tudom,hogy ennyit tudtam megtenni.
2018. jan. 2. 20:52
5/7 anonim válasza:
De fogalmazni nem a Google szokott.
Próbálj hatékonyabban tanulni és év végére simán javíthatsz
2018. jan. 2. 21:03
6/7 anonim válasza:
Beszélj a tanárokkal (pl osztályfőnök) hogy mondja meg hogy mi van a gimnáziumban, nekünk megmondták hogy a várható jegyek az általános iskolai jegyektől 1 jeggyel rosszabbak lesznek. Próbálj meg hatékonyabban tanulni, akár segítséget is kérhetsz ebben, mert ugye mégis csak másabb a számonkérési rendszer.
2018. jan. 2. 22:15
7/7 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok mint te, csak hogy példát mondjak, általánosban 5-ös voltam fizikából, most 2,5 :))
Nem vagyok büszke rá, de figyelj, ez van. Ha most kezdted a gimnáziumot, tudod hogy minden kezdet nehéz, ki kell tapasztalni eleve a tanárokat, (kinek milyen "nyűgjei" vannak, mennyit kérnek, stb) és emellett terhelve vagy az új hely és emberek miatt, természetes a rontás. Már lassan félév, mostmár viszont tudsz rendesen a tanulásra koncentrálni, nem lesz itt baj. Kitartást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!