Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel már 2 éve együtt vagyunk. Anyáék nem tudják mivel mikor összejöttünk, akkor abban az időben nem engedték hogy barátom legyen. Úgy ismerik csak hogy ő haverom. Vannak a szüleimnek úgymond elvárásai a jövőbeli barátommal szemben. Pl. legyen ugyanúgy magyar(fehér), anyagilag egy szinten stb.) De a barátom félig roma és nem valami jó az anyagi helyzetük. Anya azt mondja ha megtudná együtt vagyunk akkor bármeddig elmenne hogy szétválasszon minket. Azt tudni kell a kapcsolatunkról hogy nagyon komoly. Vannak tervek. Eljegyzés is tervben van pl. Ti mit tennétek az én helyemben? Mert ha kiderül együtt vagyunk akkor annak nem lenne jó vége.
2017. dec. 30. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2017. dec. 30. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Lényeges lenne tudni, hogy 14 vagy, vagy 24....
2017. dec. 30. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Szuleid által választott kényszer házassogat akarsz v boldog szerelmen alapulot, gondold végig. Sok nő van aki a család unszolás elvárás miatt él olyannal akit valojában utál elvisel.. Nem boldog házasságok ezek. Ecet az aljuk..
2017. dec. 30. 17:15
 4/14 A kérdező kommentje:

17 vagyok. Hamarosan 18.

Azt mondja akár rendőrségre megy hogy ne legyünk együtt. Bármit megtesz.

2017. dec. 30. 17:34
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Várd meg a 18 szülinapodat mond el és ha nem tetszik nekik már nagykoru vagy semmit se tehetnek
2017. dec. 30. 17:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor meg elveszítem őket és nem állnának már végleg semmiben sem mellettem és nem segítenének. De nem értem ezt a gondolkodást amit ők csinálnak. A barátomról csak a vezetékneve árulja el hogy félig az. A bőrszínéről nem lehetne megmondani. A nevét meg igyis meg akarja változtatni. Meg nem tehet ő róla hogy nem élnek olyan jó körülmények között. Nem tudom miért nem lehetne őt elfogadni. Szorgalmas és tényleg teljes szívéből szeret engem és bármit megtenne értem.
2017. dec. 30. 18:00
 7/14 kovpet ***** válasza:
59%

A rendőrségre megy? És mit vár ettől vajon? Szerinte mi fog ott történni?

Ismeri a srácot? Látja, hogy rendes ember? Ha nem valami elvakult rasszista, akkor egy idő után meg kell, hogy békéljen a helyzettel, ha látja, hogy rendes a tag.

2017. dec. 30. 18:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Azt hogy semmi áron se legyünk együtt. Ismeri. Tudja hogy rendes. De nem tudja elfogadni a származása miatt. Azt modta csak haverként tudja elfogadni. Úgy jöhet is hozzánk bármikor. De csak haverként. És most nem tudom hogy ezt így hogyan mondjam el barátomnak vagy elmondjam e. Félek mi lenne ebből.
2017. dec. 30. 18:45
 9/14 kovpet ***** válasza:
59%

"Azt hogy semmi áron se legyünk együtt"

- "Jó napot kívánok, biztos urak, legyenek szívesek lecsukni vagy lelőni a lányom barátját, mert nem akarom, hogy együtt legyenek."

- "Rendben asszonyom, azonnal. BUMM-BUMM."

- "Köszönöm!"

Nyugi, csak ijesztget. Előbb vagy utóbb majd belenyugszik. Csak lássa, hogy rendes a srác, nem balhés és szeret téged.

Amúgy mi a beje vele? Csak a neve (a származása)?

2017. dec. 30. 19:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem olyan aki könnyen belenyugszik. Igen a származása. Meg hogy rosszabb anyagi körülmények között él mint mi. Meg ami még szinten nevetséges hogy az is hogy egy idősek vagyunk.
2017. dec. 30. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!